Magazin

Hande Ataizi'den olay itiraf! "İlk cinsel deneyimimi onunla yaşadım"

Hande Ataizi-Fikret Kuşkan

Hande Ataizi, bir dönem meslektaşı Fikret Kuşkan ile yaşadığı büyük aşkı, “İlk aşkımdı. Hatta ilk tanıştığım insandı, ilk cinsel deneyimimi de onunla yaşadım” sözleriyle ilan ederek, duyanları şaşkına çevirmişti.

Volkan Demirel-Özlem Yılmaz-Ceyda Ateş

Futbol hayatından ziyade çalkantılı aşk hayatıyla adından söz ettiren Volkan Demirel, bir dönem gönlünü güzel oyuncu Özlem Yılmaz’a kaptırdı ancak bu ilişki yalnızca 6 ay sürdü.

2009/2011 yılları arasında yayınlanan Unutulmaz dizisiyle sarsılmaz bir ün yakalayan Özlem Yılmaz, eski sevgilisi Volkan Demirel tarafından ihanete uğrayacağını nereden bilebilirdi…

Volkan Demirel, Özlem Yılmaz ile olan ilişkisi biter bitmez, Yılmaz’ın yakın arkadaşlarından biri olan Ceyda Ateş’le aşk yaşamaya başladı.

O dönem, ‘Çılgın dersane’ dizisinde birlikte oynayacaklarını öğrenen Özlem Yılmaz ve Ceyda Ateş, yapımcıya birlikte oynamak istemediklerini belirterek rest çektiler. Bu durumdan hoşlanmayan yapımcı, iki oyuncuyu da kadro dışı bıraktı.

Okan Bayülgen-Zeyno Günenç

Okan Bayülgen ve Zeyno Günenç, 1997 yılında evlenip, 16 ay sonra boşandılar.

Yeşim Ceren Bozoğlu-Sinan Çalışkanoğlu

Mide küçültme ameliyatı sonrası 110 kilodan 52 kiloya düşen ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, meslektaşı Sinan Çalışkanoğlu ile 8 yıl süren büyük bir aşk yaşadı.

Beraberliklerini evlilikle taçlandıran çift, 3 yıl sonra boşandı.

Çağla Şikel-Beyazıt Öztürk

Çağla Şikel ve Beyazıt Öztürk’ün dillere destan beraberliği, Beyazıt Öztürk’ün, Şikel’i terk etmesiyle son bulmuştu. Ayrılığın sebebi ise Çağla Şikel’in kişiye özel bir defileye, erkek arkadaşı Beyazıt Öztürk’ün onayını almadan çıkmış olmasıydı.

Doğa Rutkay-Mehmet Ali Alabora

Oyuncu Doğa Rutkay ve meslektaşı Mehmet Ali Alabora, 4 yıl süren mutlu ilişkilerini, basın kuruluşlarına gönderdikleri ayrılık açıklamalarıyla noktaladı. Doğa Rutkay’ın kameralar önünde yaşadığı ilk ilişkisi olarak bilinir.

Ceyda Düvenci / İsmail Hacıoğlu

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, kendisinden sekiz yaş küçük aşkı İsmail Hacıoğlu ile yaşadığı beraberlik için ”Aradığım mutluluğu buldum” diyordu. 2005 yılında başlayan bu büyük aşk, 3 yıl sonra sona erdi

Emel Müftüoğlu-Davut Güloğlu

İclal Aydın-Hakan Altun

Bir yanıt yazın