Gündem

Halkbank’tan tüm müşterilerine önemli açıklama!

Corona virüsü salgını sonrası vatandaşla uygun finansmanlı kredi sağlayan Halkbank, Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’nin sahibi oldu. Banka Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Genel Müdürlük binalarında yapılan corona virüsü denetlemelerinden başarıyla çıktı. Konu hakkında Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan müşteriler için açıklamada bulundu.

Corona virüsü salgını sonrasında vatandaşların ekonomik olarak mağduriyet yaşamaması için çeşitli kredi kampanyaları başlatan Halkbank’tan bir güzel haber daha geldi.

Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı

Kamu Bankası Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Genel Müdürlük binalarında yapılan denetlemeleri başarıyla tamamlayarak,Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazandı.

T.C. Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü yönergelerini referans alarak önlemler alan Halkbank, yemek yeme alanları, mutfaklar, lavabolar, servis araçları, toplantı odaları, ofisler, asansörler, ortak kullanım alanları, havalandırma ve iklimlendirme sistemlerine yönelik alınmış fiziki önlem yeterliliği TSE tarafından kontrol edildi.

Fiziksel önlemlerin yanı sıra, Covid-19 salgının sağlıklı yönetilmesi, vaka ve olası vakalarının izolasyonu, çalışanların bilgilendirilmesi ve pandeminin psikolojik etkilerinin değerlendirilmesine ilişkin denetimler de gerçekleştirildi.

Çok sıkı tedbirler geliştirdik

Aldıkları belge hakkında müşterileri için açıklamada bulunan Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan şu ifadeleri kullandı:

“Covid-19 virüsünün bulaşma riskini en aza indirmek amacıyla pandeminin ilk günlerinden itibaren kararlı bir çalışma yürüttük. Sağlık Bakanlığı’mız ve Dünya Sağlık Örgütü yönergelerini referans alan çok sıkı tedbirler geliştirdik. Hem çalışanlarımızın hem de ziyaretçilerimizin Genel Müdürlük hizmet binalarında kendilerini daha güvenli hissetmeleri amacıyla yaptığımız çalışmaların, bankamıza Güvenli Hizmet Belgesi kazandırması bizleri mutlu etti. Halkbank adı, kuruluşundan itibaren her alanda güvenle özdeşleşmiştir. Bankamız salgınla mücadelede tüm kurumlara öncü çalışmalar yürütmeye bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edecektir.”