Ekonomi

Halkbank’tan otomobil alacaklara sevindiren haber! Faiz oranları açıklandı

Halkbank tarafından taşıt kredisi kampanyası kurumsal internet sitesi üzerinden duyuruldu. Bu taşıt kredisinde Halkbank tarafından yapılan açıklamada “Hayalindeki arabayı almak için nakite ihtiyacı olan müşterilerimizin yanında olan kredimizdir.” ifadelerine yer verildi.

Halkbank tarafından istenildiği durumda artan taksitli veya azalan taksitli ödeme planı seçenekleriyle kredi taksitlerinin gelire uygun olarak belirlenebileceği ifade edildi. Ayrıca ilk taksitin 2 ay erteleme yapılabileceği vurgulandı.

ÖRNEK ÖDEME

Örnek ödeme kapsamında sıfır KM otomobil alımları için 48 ay vade ve 50 bin lira kredi yüzde 1,80 faiz oranı kapsamında 263 lira tahsis ücreti ile aylık ödeme 1683 lira oluyor. İkinci el otomobil alımlarında ise yine 48 ay vade ve faiz oranı yüzde 1,82 oluyor ve aylık ödeme 1691 lira oluyor.

Örnek ödeme hakkında yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

Proforma Fatura değeri / Kasko değeri; 300.000 TL’ye kadar olan taşıtlar için kredi vadesi 48 ay,300.001 TL-750.000TL taşıtlar için 36 ay ve 750.001TL üzeri olan taşıtlar için kredi vadesi 24 aydır.

Yıllık maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti ve vergileri kapsamakta olup örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır.

Tahsis ücretine %5 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) dahil edilmiştir.

Halkbank, gerektiğinde kredi şartlarında değişiklik yapma ve krediyi durdurma hakkını saklı tutar.

Avantajlı Halkbank Bireysel Kredilerinden faydalanmak için gerekli belgeler ile en yakın Halkbank Şubesine başvurabilirsiniz.

BAŞVURU DETAYLARI

Başvuru yapacak olan vatandaşlar ise işlemlerini Halkbank şubelerinden yapabileceklerdir.