Ekonomiİzmir Haberleri

Halkbank’tan İzmir ilinin iki farklı ilçesinde uygun fiyatlı satılık iş yeri ilanı: 185 metrekarelik iş yeri 900 bin TL ile…

Sene başından bu yana geliştirmiş olduğu pek çok kampanya ile tüketicinin ve yatırımcının cebini ferahlatmayı hedefleyen Halkbank, bu kez de uygun fiyatlı gayrimenkul arayışı içerisinde olan vatandaşlara seslendi. Banka İzmir ilinin iki farklı bölgesinde bulunan icralık gayrimenkulleri düşük fiyatlardan satışa sunmuş olduğunu duyurdu.

HALKBANK İZMİR KARABAĞLAR SATILIK İŞ YERİ İLANI

Halkbank, Halkbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihale kapsamında İzmir- Karabağlar Reis Mahallesi’nde bulunan 185 metrekarelik kullanım alanına sahip bir iş yerini satışa çıkardığını duyurdu. İş yerinin tam hisse ile satışta olduğunu belirten kamu bankası, ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 900 bin TL olduğunu belirtti. İhaleye katılabilmek için bankanın Sultanhisar- Aydın şubesine yatırılması gereken teminat bedeli ise 27 bin TL olarak açıklandı.

HALKBANK İZMİR ÖDEMİŞ SATILIK İŞ YERİ İLANI

Halkbank, Halkbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında İzmir- Ödemiş Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan 213 metrekarelik kullanım alanına sahip olan bir iş yerini satışa çıkardığını bildirdi. Söz konusu iş yerinin tam hisse ile satışta olduğunu belirten kamu bankası, ihale kapsamında verilebilecek olan minimum fiyat teklifinin 1 milyon 872 bin TL olduğunu ifade etti. İhaleye katılabilmek için bankanın Ödemiş- İzmir şubesine yatırılması gereken teminat bedeli ise 56 bin 160 TL olarak bildirildi.

HALKBANK İZMİR İHALELERİ BAŞVURUSU

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu İzmir ihalelerine katılım sağlayabilmek için ilgili ilanda belirtilmiş olan banka şubelerine, teminat bedellerini elden yatırmak gerekmektedir. Kamu bankası teminat bedellerinin yatırılmasının ardından sistem üzerinden online olarak fiyat teklifi sunulmasına izin verecektir.