Ekonomi

Halkbank’tan bomba gibi gayrimenkul ilanı: 269 metrekarelik konut, 22 bin TL’den satışa sunuldu!

Kamu bankası Halkbank, kendi platformu Halkbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ihaleler aracılığı ile iki icralık konutu ve bir icralık tarlayı satışa çıkardığını duyurdu.

HALKBANK’TAN KARS SARIKAMIŞ’TA SATILIK KONUT İLANI!

Elinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için kendi ihale platformunu oluşturan kamu bankası Halkbank, ilgili platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede Kars ilinin Sarıkamış ilçesinde bulunan müstakil bir konutu fiyat teklifine açtığını bildirdi.

Kamu bankasının kendi platformu Halkbank Gayrimenkul üzerinden satışa sunmuş olduğu müstakil konutun toplam kullanım alanı 269,31 metrekare olarak açıklandı. Tam hisse ile satışta olan müstakil konut için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifi 22 bin 500 TL, fiyat teklifi sunabilmek için yatırılması gereken teminat bedeli ise 675 TL olarak belirlendi.

HALKBANK’TAN MARDİN NUSAYBİN’DE SATILIK TARLA İLANI!

Elinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için kendi ihale platformunu oluşturan kamu bankası Halkbank, ilgili platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede Mardin ilinin Nusaybin ilçesinde bulunan tarlayı fiyat teklifine açtığını bildirdi.

Kamu bankasının kendi platformu Halkbank Gayrimenkul üzerinden satışa sunmuş olduğu tarlanın toplam kullanım alanı 2.351,42 metrekare olarak açıklandı. Tam hisse ile satışta olan müstakil konut için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifi 1 milyon 56 bin TL, fiyat teklifi sunabilmek için yatırılması gereken teminat bedeli ise 31 bin 680 TL olarak belirlendi.

HALKBANK’TAN ŞIRNAK CİZRE’DE SATILIK KONUT İLANI!

Elinde bulunan icralık gayrimenkullerin satışları için kendi ihale platformunu oluşturan kamu bankası Halkbank, ilgili platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede Şırnak ilinin Cizre ilçesinde bulunan müstakil bir konutu fiyat teklifine açtığını bildirdi.

Kamu bankasının kendi platformu Halkbank Gayrimenkul üzerinden satışa sunmuş olduğu müstakil konutun toplam kullanım alanı 146,80 metrekare olarak açıklandı. Tam hisse ile satışta olan müstakil konut için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifi 175 bin TL, fiyat teklifi sunabilmek için yatırılması gereken teminat bedeli ise 5 bin 250 TL olarak belirlendi.