Ekonomi

Halkbank’tan 100 bin TL konut kredisi duyurusu: Taksit ödeme tutarını kendiniz belirleyebilirsiniz!

Halkbank konut kredisi almak isteyenler için önemli bir duyuruda bulundu. Yazılı açıklama yapan banka, “Size özel avantajlı faiz oranları sunan konut kredimiz ile taksit ödemelerinizi ister aylık eşit taksitlerle, isterseniz kendi belirleyeceğiniz tutarlarla yapabilirsiniz.” İfadelerini kullandı.

Dar gelirli pek çok vatandaş ev sahibi olmanın yollarını arıyor. Halkbank konut sahibi olmak isteyenler için “Hesaplı Evim Konut Kredisi” duyurusunda bulundu. Krediden banka müşterisi olunması bile Halkbank.com.tr üzerinden faydalanılabilir veya en yakın şubeye başvuru yapılabilir.

Örnek ödeme tablosu

Yıllık maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti ve vergileri kapsamaktadır.
Toplam maliyet oranları örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır.
(*)Diğer Masraflar, Ekspertiz ücreti ile 1100 TL ve ipotek tesis ücreti 214,76′ dir.
Tahsis ücreti, Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV)’nden muaftır.
Hayat sigortası primi, müşterinin yaşı, cinsiyeti ve kredi tutarına bağlı olarak değişmekte olup, 100.000 TL 120 Ay vadeli kredi kullanan 35 yaşında erkek müşteri için bir yıllık sigorta primi ortalama 210,82 TL’ dir.
Kredi faiz oranları; Bankamızdan en az kredi taksit tutarı kadar Açık Hesap açtırmayı, kredi kartı başvurusu yapmayı, en az üç adet otomatik ödeme talimatı vermeyi, Bankamızdan Hayat Sigortası, Zorunlu Deprem Sigortası ve Konut Sigortası yaptırmayı ve İnternet/Mobil/Dialog şube üyeliklerinden en az bir tanesini yaptırmayı talep eden müşterilerimiz için geçerlidir.
İlgili ürünleri bulunmayan veya başvurusu olmayan müşterilerimiz için kampanyalı faiz oranı 120 ay vadeye kadar %1,58 olarak uygulanmaktadır.