EkonomiGündem

Halkbank’ta hesabı olan yüzlerce kişiye duyuruldu. 2000 TL kartlara hediye edilecek!

Halkbank müşterilerine kampanya duyurusunda bulundu. Halkbank müşterilerine bir fırsat sundu. Banka, müşterilerine 2000 TL hediye verecek. Kampanya detayları tek tek açıklandı.

Halkbank Paraf kart sahiplerine özel kampanya duyuruldu. Müşterileri memnun etmek adına başlatılan kampanyalar yakından takip ediliyor. Halkbank tarafından yapılan açıklamada, belirli harcamalara para hediye edileceği bildirildi. Banka, 2000 TL’ye kadar ParafPara hediye ediyor.

HALKBANK PARAF KAMPANYA AÇIKLAMASI;

Kampanyadan faydalanmak için alışveriş yapmadan önce anahtar kelimeyi yazıp boşluk bırakarak katılmak istediğiniz kredi kartınızın son altı hanesi ile birlikte 3404’e SMS (KKTC için 3444’e) gönderilmesi gereklidir. Örneğin; tercihiniz 5.000 TL harcama sözüne 400 TL ParafPara ise “5000 123456” yazıp 3404’e SMS göndermeniz gerekmektedir (SMS içeriğindeki 123456 olan kredi kartı son 6 hanesi örnek olarak verilmiştir. Katılmak istediğiniz kredi kartınıza ait bilgileri SMS içeriğine yazmanız gerekmektedir)

Kampanyadan kazanılacak ParafPara tutarı 5.000 TL için 400 TL, 10.000 TL için 1.000 TL, 15.000 TL için 1.500 TL ve 20.000 TL için 2.000 TL ParafParadır. Müşteri sözlerden sadece birini seçerek kampanyaya katılabilir.

Kazanılacak ParafPara tutarı 12 ekstre dönemi boyunca her ekstre döneminde verilen harcama sözü kadar alışveriş yapılması karşılığında peşinen ve tek seferde olmak üzere kayıt yapılan karta yüklenir.

Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Paraf Mobil’den katılım alınmayacaktır.

Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderilmesi gerekmektedir.

Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesiyle sağlanır.

Kampanyaya sadece bireysel asıl Paraf ve Parafly kredi kartları katılabilir/söz verebilir. Halkcardlar, ticari kartlar, sanal kartlar ve ek kartlar katılamaz/söz veremez.

Söz verilecek kredi kartının açık ve kullanabilir kart olması gerekmektedir. Söz verilen kartın kapanması durumunda anında, vade tarihinin geçmesi durumunda o kart ile alışveriş yapılamayacağından verilen söz tutulamayacaktır.

Dönemsel gecikmeye girmemiş kartlar için kampanya başvurusu alınabilir.

Kampanya kayıttan sonraki ilk ekstre kesimi ile başlar ve 12 ekstre dönemini kapsar. Örneğin; 15 Şubat’ta kampanyaya katılan bir müşterinin ilk ekstresi 20 Şubat’ta kesiliyor ise 21 Şubat itibari ile yaptığı alışverişler harcama sözü tutarına dahil olur.

Müşteriler kampanyaya sadece asıl kredi kartıyla kayıt olabilir. Birden fazla asıl kartı için söz verebilir, ancak aynı asıl kart ile birden fazla harcama sözü verilemez.

Alışverişlerin kampanyaya kayıt olunan asıl kartla veya kayıt olunan asıl karta bağlı ek kartlar ile yapılması gerekmektedir. Söz verilen karta bağlı ek kartların, sanal kartların alışverişleri ve NFC ile yapılan işlemler harcama sözü tutarına dahil olur.

Kampanya katılımına olumlu SMS dönüşü ile birlikte karta ParafPara yüklemesi anında yapılmış olur.

Her ekstre döneminde, müşterinin kayıt olduğu kartıyla verdiği harcama sözü kadar alışveriş yapması gerekir.

İlgili ekstre döneminde yapılan satış işlemleri harcama sözüne konudur. Taksitli işlemlerde toplam taksit tutarı işlemin yapıldığı dönemin harcama sözü tutarına dahil olur. Sonraki dönemlere yansıyan taksit tutarları o dönemlerin harcama sözüne dahil olmaz.

Geçmiş dönemlerden gelen taksitli işlemler harcama sözü tutarına dahil olmaz.

Taksitli bir işlemin iptali durumunda da toplam taksit tutarı harcama sözü tutarından düşer.

Dönem içerisinde yapılan iadeler müşteri sözüne eksi etki eder. Müşterinin iade işleminin olduğu dönem içerisinde iade tutarı kadar daha alışveriş yapması gerekir. Örneğin; 5.000 TL harcama sözüne katılmış olan bir müşteri 3. döneminde 350 TL tutarında bir işlemi iade ederse müşterinin 3. dönem için toplamda 5.350 TL alışveriş yapması beklenmektedir.

Sadece TL ekstrelere yansıyan tutarlar harcama sözüne dahildir. Yabancı para ekstre talebiniz varsa bu ekstreye yansıyanlar dahil değildir.

Borç yapılandırma, kira-eğitim-aidat ödemeleri, Parafon Talimatı, Birikimli Mevduat Hesabı ve Birikimli Vadesiz Altın Mevduat Hesabı için kredi kartından çekilen tutarlar harcama sözü tutarına dâhil edilmemektedir.

BES ödemeleri, fatura ödemeleri ve otomatik fatura ödemeleri harcama sözü tutarına dahil olur.

Nakit çekim işlemleri, kumarhane ve bahis oyunları harcamaları harcama sözü tutarına dâhil edilmemektedir.

ParafPara kullanarak yapılan işlemler ve iptal işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kartın harcama sözü dönemi içerisinde kapatılması ve aynı gün içinde yenilenmemesi durumunda müşteri harcama sözü kampanyasından çıkmış olacaktır.

Müşteri söz verdiği tutara erişememesi halinde harcama sözü kampanyasından çıkmış olacaktır.

Müşteri söz verdiği kartın ekstre kesim tarihini değiştirmemesi önemle rica olunur. Söz vermediği kartlar için ekstre kesim tarihlerini mevcut sistem dahilinde değiştirebilirler.

Müşteri kampanyadan çıktığı takdirde verilen ödül kıstelyevm yöntemine göre geri alınacaktır. Örneğin; 10.000 TL harcama sözüne 1.000

TL ParafPara kazanan müşteri 4. döneminde kampanyadan çıkarsa ilk 3 dönem yerine getirdiği söze karşılık 250 TL ParafPara müşteride kalır, sözünü yerine getirmediği geriye kalan 9 döneme karşılık 750TL ParafPara müşteriden geri alınır.