Kamu

Halkbank, Ziraat, Vakıf Bank, TEB, ING Bank’ta hesabı bulunanlar dikkat: 2021’e ertelendi!

Türkiye’de milyonlarca kişi alışverişlerinde kart kullanıyor. Bu nedenle bankalar vatandaşlara para puan hediye ediyorlar. 31 Aralık 2020’de sıfırlanacağı söylenen puanlar ile ilgili ise bankalardan tek tek açıklama geldi. İşte Halkbank, Ziraat, Vakıf Bank, TEB, ING Bank tarafından yapılan o açıklamalar…

Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank, TEB ve İNG Bank yıl boyunca kartlarda biriken para puanlar hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamalara göre vatandaşlar 2021’de bu puanları kullanmaya devam edebilecekler. İşte bankalardan yapılan o açıklamalar:

 

HALK BANK

Kazanılan para puanları silmiyor veya geri almıyoruz. Birikimler yeni yıla devrediliyor ve salgın sebebiyle de biriktirilen paraf paralar e-ticaret harcamalarında kullanılabilir.

VAKIFBANK

Müşterilerimizin bankamızdan kazanmış olduğu para puan hakları sonsuza dek geçerlidir. Puan veya kazanılmış hiç bir hakkı silmiyoruz. Her yıl biriken puanlar sonraki yıla devreder.

İNG BANK

Biriken puanlar yeni yıla devrediyor. Kampanya dahlinde ise puanların silinmediğini söyledi. Biriken puanların kampanya tarihlerinde sınırlı ise bunu müşterilerimize bildiriyoruz.

TÜRK EKONOMİ BANKASI

TEB Kartlarında yıl boyunca biriken puanların sonraki yılda kullanmaları için devrediliyor. Kampanya dahilinde kazanılan hakların ne zaman bittiğini ise müşterilere bildiriyoruz.

ZİRAAT BANKASI

Müşterilerimizin yaptığı harcamalar nedeniyle kazandığı bankart liralar yıl sonunda silinmiyor. Yeni yıla devredilen para puanlar istenildiği zaman kullanılabilir.