Ekonomi

Halkbank PEUGEOT marka araç satışı yapıyor: Fiyatlar açıklandı!

Araba satın almak isteyen vatandaşlar sıfır ve ikinci el arabaları nasıl uygun fiyata satın alabileceklerini araştırıyorlar. Kamu ve özel bankalar zaman zaman araç satışı gerçekleştiriyorlar. Halkbank araç satış ekranı üzerinden yayınlandı. Satış ekranında PEUGEOT marka araçların ilana konulduğu görüldü.

Halkbank uygun fiyatlı araç satışı yapıyor. Banka tarafından satışa konulan araçları almak isteyenlerin ise teklif vermesi gerekiyor.


Araçlar Hakkında Nasıl Bilgi Edinirim?

Araçlar internet sitesindeki resimleri dışında bulunduğu adrese gidilerek yakından görülmeli ve incelenmelidir. Alıcıya aracın teknik-mekanik durumu hakkında herhangi bir bilgi verilememektedir. Araç hakkında sorulabilecek diğer sorular için internet sitesinde aracın yanına irtibat telefonları yazılmıştır.

Nasıl Başvurulur?

Başvuru sırasında istenecek belgeler; Satışta bulunan araçlara teklif verebilmek için en yakın Halkbank Şubesi’ne gidilerek araç satış ilan bedelinin %3’ü (yüzdeüçü) tutarındaki geçici teminatın teklifin verildiği Halkbank şubesine yatırılması, internet sitemizde bulanan Türkiye Halkbank Araç Satış Şartnamesi çıktısının alınıp ilgili yerlerini doldurulmak suretiyle her sayfasının imzalanması gerekmektedir.