Ekonomiİzmir Haberleri

Halkbank İzmir’in üç farklı bölgesinde icralık gayrimenkul ilanları yayınladı: Arsa fiyatları 205 bin TL’ye kadar düştü!

Halkbank idaresi kendi elinde bulunan Halkbank Gayrimenkul platformu üzerinden 3 yeni ihale düzenlediğini belirtti. Kamu bankası yeni ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

HALKBANK GAYRİMENKUL’DEN İZMİR ÖDEMİŞ’TE SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Kamu bankası kendi platformu Halkbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında İzmir ilinin Ödemiş ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün iş yeri nitelikli olduğunu belirten kamu bankası, iş yerinin toplam kullanım alanını 213 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedeli 1 milyon 872 bin TL, teminat bedeli ise 56 bin 160 TL olarak bildirildi.

HALKBANK GAYRİMENKUL’DEN İZMİR BEYDAĞ’DA SATILIK TARLA İLANI!

Kamu bankası kendi platformu Halkbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında İzmir ilinin Beydağ ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün tarla nitelikli olduğunu belirten kamu bankası, tarlanın toplam kullanım alanını 550 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedeli 205 bin TL, teminat bedeli ise 6 bin 150 TL olarak bildirildi.

HALKBANK GAYRİMENKUL’DEN İZMİR TORBALI’DA SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Kamu bankası kendi platformu Halkbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihale kapsamında İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün iş yeri nitelikli olduğunu belirten kamu bankası, iş yerinin toplam kullanım alanını 97 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedeli 1 milyon 860 bin TL, teminat bedeli ise 55 bin 800 TL olarak bildirildi.