Ekonomi

Halkbank ihtiyaç sahiplerine 5 bin TL nakit kredi verdiğini duyurdu: Sadece 26 TL ücret alınıyor!

Halkbank ihtiyaç sahipleri için 5 bin TL’ye kadar nakit kredi verdiğini duyurdu. Kamu bankası tarafından yapılan açıklamada, söz konusu kredinin 10 ay vadeli olarak verildiği açıklandı. Kredinin tahsis ücreti ise sadece 26,25 TL olarak açıklandı.

Geçtiğimiz sene vatandaşlara uygun finansmanlı 10 bin TL’ye kadar kredi veren Halkbank, bu sene de kredi açıklamaları yapmaya devam ediyor. Kamu bankası tarafından yapılan yazılı açıklamada, nakit ihtiyaçları için vatandaşlara 5 bin TL’ye kadar ‘Kredimini’ verildiği açıklandı. Söz konusu kredinin aylık %1,60 faiz oranı ve 10 ay vadeli olarak verildiği açıklandı.

Aylık 554,31 TL taksit ödemesi var

5 bin TL kredi çeken vatandaştan ise 26,25 TL tahsis ücreti alınıyor. Krediden faydalanmak isteyenler en yakın Halkbank şubesine başvuruda bulunabilirler.

Halkbank tarafından yapılan yazılı açıklamada kredinin aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, serbest ödemeli olarak alınabileceği bildirildi. Kamu bankası geçtiğimiz yıl vatandaşlara 10 bin TL’ye kadar kredi vererek destek olmuştu. Uygun finansmanlı kredi için 6 ay boyunca geri ödeme istenmemişti.