Ekonomi

Halkbank Balıkesir ve Amasya’da uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladı! 1253 metrekarelik çiftlik evi, 780 bin TL’den satışa sunuldu!

Halkbank, kendi ihale platformu olan Halkbank Gayrimenkul üzerinden üç yeni ihale düzenlediğini duyurarak uygun fiyatlı gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

HALKBANK’TAN BALIKESİR SUSURLUK’TA SATILIK ÇİFTLİK EVİ İLANI!

Halkbank kendi ihale platformu olan Halkbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede, Balıkesir ilinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa sunduğunu belirtti. Kamu bankası söz konusu ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile satışa sunulmuş olan gayrimenkulün, Susurluk ilçesinde bulunan bir çiftlik evi olduğu öğrenildi. Toplamda 4.235,71 metrekarelik arazi üzerine konumlandırılmış olan yığma dam, sundurma ve arsanın satışa sunulduğunu belirten kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 780 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedelini ise 23 bin 400 TL olarak açıkladı.

HALKBANK’TAN BALIKESİR MANYAS’TA SATILIK KONUT İLANI!

Halkbank kendi ihale platformu olan Halkbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede de Balıkesir ilinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa sunduğunu belirtti. Kamu bankası söz konusu ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile satışa sunulmuş olan gayrimenkulün, Manyas ilçesinde bulunan bir konut olduğu öğrenildi. Dairenin toplam kullanım alanının 45 metrekare olduğunu belirten kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 792 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedelini ise 23 bin 760 TL olarak açıkladı.

HALKBANK’TAN AMASYA SULUOVA’DA SATILIK GAYRİMENKUL İLANI!

Halkbank kendi ihale platformu olan Halkbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede, Amasya ilinde bulunan bir icralık gayrimenkulü satışa sunduğunu belirtti. Kamu bankası söz konusu ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile satışa sunulmuş olan gayrimenkulün, Suluova ilçesinde bulunan bir konut ve arsası olduğu öğrenildi. 429 metrekarelik alanda bulunan iki katlı evin, ahırın ve arsanın satışta olduğunu belirten kamu bankası , ihale başlangıç bedelini 960 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedelini ise 28 bin 800 TL olarak açıkladı.