Ekonomi

Halkbank Ankara’nın göbeğinde bulunan icralık konutu satışa çıkardı: 68 bin 400 TL’lik…

Kamu bankası Halkbank, kendi platformlarından Halkbank Gayrimenkul üzerinden 3 yeni icralık gayrimenkul ihalesi düzenlediğini duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

HALKBANK’TAN ANKARA’DA SATILIK KONUT İLANI!

Halkbank kendi yönetiminde bulunan Halkbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede, Ankara ilinin Çankaya ilçesinde bulunan icralık bir konutu satışa çıkardığını belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank Gayrimenkul üzerinden satışa çıkarılmış olan konutun toplam kullanım alanı 73 metrekare olarak açıklandı. Konutun tam hisse ile satışta olduğunu belirten kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 2 milyon 280 bin TL, teminat bedelini ise 68 bin 400 TL olarak bildirdi.

HALKBANK’TAN SAMSUN’DA SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Halkbank kendi yönetiminde bulunan Halkbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede, Samsun ilinin Havza ilçesinde bulunan icralık bir iş yerini satışa çıkardığını belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank Gayrimenkul üzerinden satışa çıkarılmış olan iş yerinin toplam kullanım alanı 935 metrekare olarak açıklandı. İş yerinin tam hisse ile satışta olduğunu belirten kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 495 bin TL, teminat bedelini ise 14 bin 850 TL olarak bildirdi.

HALKBANK’TAN AFYON’DA SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Halkbank kendi yönetiminde bulunan Halkbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede, Afyon ilinin Başmakçı ilçesinde bulunan icralık bir iş yerini satışa çıkardığını belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank Gayrimenkul üzerinden satışa çıkarılmış olan iş yerinin toplam kullanım alanı 265 metrekare olarak açıklandı. İş yerinin tam hisse ile satışta olduğunu belirten kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 125 bin TL, teminat bedelini ise 3 bin 750 TL olarak bildirdi.