Ekonomi

Halkbank 87 Bin TL’ye satıyor: CİTROEN marka arabayı yetişen alacak!

Halkbank araba sahibi olmak isteyenler için resmen duyurdu. Kamu bankası araç satış ekranı üzerinden CİTROEN marka arabayı 87 Bin 700 TL’den satışa çıkardı. Arabayı almak isteyenlerin ilgili ilan için teklifte bulunması gerekiyor.

İkinci el araba satın almak isteyenler için Halkbank yeni ilanlar yayınladı. Kamu Bankası araç satış ekranında yayınlanan ilanlar arasında CİTROEN marka arabanın 87 Bin 700 TL’den satışa konulduğu görüldü.

Nasıl Başvurulur?

Satışta bulunan araçlara teklif verebilmek için en yakın Halkbank Şubesi’ne gidilerek araç satış ilan bedelinin %3’ü (yüzdeüçü) tutarındaki geçici teminatın teklifin verildiği Halkbank şubesine yatırılması, internet sitemizde bulanan Türkiye Halkbank Araç Satış Şartnamesi çıktısının alınıp ilgili yerlerini doldurulmak suretiyle her sayfasının imzalanması gerekmektedir.

İstekli (teklif sahibi) Türkiye Halkbankası Araç Satış Şartnamesi’ni (varsa) kaşeleyip, imzaladıktan sonra;
Tüm sayfaları imzalanmış şartname,

Teklif dilekçesi “Plakalı aracı bulunduğu yerde (mahallinde) gördüm inceledim beğendim. Mevcut durumu, eksik ve kusurlarıyla iş bu Araç Satış Şartnamesinde belirtilen şartlar çerçevesinde ………………. TL bedel ile satın almayı teklif ve taahhüt ediyorum. İsim/Soy isim, tarih, imza”

Teminat dekontunu (makbuz), – T.C. Kimlik Numarasının yer aldığı kimlik fotokopisini, Teklif veren tüzel kişi (firma) veya vekil ise; Araç Satış Şartnamesi’ni imzalayan kişinin şirket yetkilisi veya vekil olduğunu gösterir en son tarihli onaylı yetki belgesi (vekâletname, gerekli durumlarda imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi fotokopisi vb.) Başvuru yapılan şube yetkililerine teslim edecektir.

Araçlar Hakkında Nasıl Bilgi Edinirim?

Araçlar internet sitesindeki resimleri dışında bulunduğu adrese gidilerek yakından görülmeli ve incelenmelidir. Alıcıya aracın teknik-mekanik durumu hakkında herhangi bir bilgi verilememektedir. Araç hakkında sorulabilecek diğer sorular için internet sitesinde aracın yanına irtibat telefonları yazılmıştır.