Ekonomi

Halkbank 74 bin TL’ye DACİA DOKKER araç satışı yapıyor!

Kamu bankaları geçtiğimiz sene avantajlı taşıt kredileri ile çok konuşulmuştu. Bu sene ucuz araba satın almak isteyenler ise Halkbank ihale ile satış yapıyor. Halkbank tarafından yayınlanan araç ilan listesinde ise DACİA DOKKER aracın 74 bin TL’den satışa çıktığı öğrenildi. Peki, Halkbank satışa çıkarılan araç ilanlarına nasıl teklif verilir?

İkinci el araba satın almak isteyen pek çok vatandaş bankaların satışa çıkardığı araçları araştırıyor. Halkbank araç satış ekranı üzerinden yeni satış ilanlarına çıktı. Bankanın farklı markalarda pek çok aracı uygun fiyattan satacağı öğrenildi.

Halkbank araç satış ekranına ulaşmak için tıklayınız. 

HALKBANK TARAFINDAN YAPILAN İHALE AÇIKLAMALARI

Nasıl Teklif Verilir?

Şubemiz tarafından oluşturulan başvurunuz, gerekli kontroller yapılarak onaylandıktan sonra kayıtlı cep telefonunuza sisteme giriş için gerekli şifre gönderilecektir. Gerçek kişiler için TC kimlik numarası, tüzel kişiler için de vergi numarası ve şifreniz ile sisteme giriş yaparak teklifinizi iletebilirsiniz.

E-İhale Nasıl Yapılacak?

Herhangi bir araca teklif verildiği anda, o araç için belirlenen 3 günlük ihale süresi işlemeye başlayacaktır. İhale için kalan süre ve o araca gelen en iyi teklifi internet sayfamızda tüm istekliler ve diğer müşteriler de görülebilecektir. İhale süresi içinde, teklif vermek isteyen müşteriler, yukarıda açıklanan başvuruları yaparak ihaleye katılabilir. İhale bitiş saatine 30 dakika kala yeni bir teklif verilmesi veya mevcut bir teklifin arttırılması halinde, ihale bitiş saati, otomatik olarak 30 dakika daha uzatılacaktır. Bu şekilde uzatılmış bir ihalede, son 30 dakika içinde teklif verilmesi durumunda, ihale 30 dakika daha uzatılacaktır. Son 30 dakika içinde başka teklif gelmemesi durumunda ihale sona erecek ve en yüksek teklifi veren istekli, ihaleyi kazanmış olacaktır.