Ekonomi

Halk Bankası’ndan güvenilir hareket: Sözünü verene 1000 TL ödeyecek!

Kamu bankası olmasının avantajlarını, geliştirdiği kampanyaları aracılığı ile hissettirmeyi başaran Halk Bankası, mevcut müşterileri için yeni bir kampanya geliştirdiğini açıkladı. Banka, söz konusu kampanya kapsamında 1000 TL’lik hediye para ödülüne erişim sağlanabileceğini bildirdi.

Halk Bankası’ndan Harcama Sözünüze Ödeme Yapan Kampanya

Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından birisi olan Halk Bankası, yeni dönemde geliştirmiş olduğu harcama sözü kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı. Bankanın, 12 ay boyunca aylık harcama yapacağının sözünü veren müşterileri için geliştirmiş olduğu kampanyasının hediye para tutarları şu şekilde belirlendi:

  • Aylık 2 bin 500 TL’lik harcama yapılacağının sözünün verilmesine karşılık: 150 TL
  • Aylık 5 bin TL’lik harcama yapılacağının sözünün verilmesine karşılık: 300 TL
  • Aylık 7 bin 500 TL’lik harcama yapılacağının sözünün verilmesine karşılık: 500 TL
  • Aylık 10 bin TL’lik harcama yapılacağının sözünün verilmesine karşılık: 1.000 TL

Halk Bankası Harcama Sözü Kampanyasının Ayrıntıları

Halk Bankası tarafından geliştirilmiş olan 1000 TL kazanımlı harcama sözü kampanyasından yalnızca bireysel Paraf kart kullanıcıları yaralanabilmektedir. Online veya fiziki olarak yapılmış olan tüm alışverişlerin kampanya kapsamında değerlendirileceğini belirten banka, BES ödemelerinin ve fatura ödeme talimatlarının da kampanyaya dahil olduğunu bildirdi.

Halk Bankası Harcama Sözü Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Halk Bankası tarafından geliştirilmiş olan 1000 TL kazanımlı harcama sözü kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, öncelikle kampanya başvurusu yapmaları gerekmektedir. Söz konusu kampanya başvurusu SMS aracılığı ile yapılmaktadır.

Halk Bankası tarafından geliştirilmiş olan harcama sözü kampanyasına başvuru yapmak isteyen vatandaşların cep telefonlarının mesajlar kısmından harcama sözü verilecek olan tutarı ve harcamaların yapılacağı kartın son 6 hanesini araların birer boşluk bırakarak yazmaları ve 3404’e kısa SMS göndermeleri gerekmektedir.