Magazin

Hakkında öldü haberleri çıkmıştı: Usta oyuncudan haber var!

Usta oyuncu Aydemir Akbaş sevenlerini korkuttu. Geçtiğimiz gün kansere yakalandığını açıklayan Akbaş hakkında ‘öldü’ haberleri çıktı. Bu iddiaların ardından usta oyuncu tarafından açıklama geldi. Akbaş, sosyal medya hesabından hakkında çıkan ‘öldü’ haberlerine “Gördüğünüz gibi yaşıyorum ve karşınızdayım” dedi.

Aydemir Akbaş, kanserle mücadele ediyor. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akbaş, kansere yakaladığını belirtti.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Instagram hesabından hastanede çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan Akbaş, “Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler” ifadelerini kullandı.

‘ÖLDÜ’ HABERLERİNE AÇIKLAMA

86 yaşındaki ünlü oyuncu kansere yakalandığını duyurmasının ardından bazı mecralarda hakkında öldüğüne dair haberler çıktı. Aydemir Akbaş iddialar sonrası sosyal medya hesabından video paylaştı. Usta oyuncu, “Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın diye durumumu sosyal medyada açık açık anlattım. Tedavim henüz başlamadı. En uygun ilaç aranıyor. O ilaç bulunduğu takdirde 5-6 seans kemoterapi yapılacak. Sapasağlam ayaktayım. Geçen sefer de gırtlak kanserini yenmiştim. Bende hem Arnavutluk hem de Lazlık var, inadım inat kanseri yeneceğim.”