Magazin

Hakan Ural, kendisi hakkında tek gecelik ilişkinin ürünü diyen babasına yanıt verdi! Ural’ın o sözlerinin hedefinde Nagihan Karadere’nin de olduğu iddia edildi!

Şimdilerde TV sunuculuğu ile kendinden söz ettiren ve konulara ilişkin yaptığı sert yorumlar sebebi ile oldukça eleştiri alan Hakan Ural, geçtiğimiz günlerde müzisyen babası Selçuk Ural’ın sözleri ile şaşkınlık yaşadı. Haberler.com’un “Haber Bahane” isimli YouTube programına konuk olan Selçuk Ural’ın, Hakan Ural’ın evlilik dışı dünyaya geldiğini açıklaması ve üzerine de detay vermesi, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Türkiye’de DNA testi yaptıran ilk insan olan Selçuk Ural’ın açıklamaları birçok kişi tarafından oldukça eleştirilirken, Hakan Ural babasının sözlerine şimdiye kadar bir karşılık vermedi. Öte yandan milli atlet olan ve Survivor yarışması ile ünlenen Nagihan Karadere de Selçuk Ural’ın sözlerini kullanarak, daha öncesinde kendisi ile ilgili çirkin ifadeler kullanan Hakan Ural’a yüklendi.

Tüm bu gelişmelerin ardından Instagram hesabından imalı bir paylaşım yapan Hakan Ural’ın hem Nagihan Karadere’yi hem de babası Selçuk Ural’ı hedef aldığı iddia edildi.

“Tek Gecelik İlişkinin Ürünü” Demişti!

Geçtiğimiz günlerde Haberler.com’un Haber Bahane isimli YouTube programına konuk olan Selçuk Ural, önceden çok çapkın olduğunu ve binlerce kadın ile birliktelik yaşadığını itiraf etmişti. Bir gün kapısına bir kadının geldiğini ve kucağında bir çocuğun olduğunu belirten Ural, o çocuğun Hakan Ural olduğunu ve oğlunun tek gecelik bir ilişkinin ürünü olduğunu söylemişti.

Nagihan Karadere Susmadı!

Daha önce kendisi hakkında “evlat olsa sevilmez” ifadelerini kullanan Hakan Ural’a karşı bu zamana kadar sessizliğini korumayı başarmış olan Nagihan Karadere, Selçuk Ural’ın sözlerinin ardından konuştu. Twitter hesabından Hakan Ural’ın fotoğrafını paylaşan ve “Bir evlat olarak sevilmiyorsun, ilahi adalet tecelli etti” notunu düştü.

Hakan Ural Sessizliğini Bozdu!

Hem babası Selçuk Ural’ın hem de Nagihan Karadere’nin sözlerine karşı şimdiye kadar susmayı tercih eden Hakan Ural, dün Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Ural, şu ifadeleri kullandı: Allah var gam yok, her olanda vardır hayır.