Magazin

Hakan Taşıyan’dan kötü haber geldi! Tekrar hastaneye kaldırıldı

Ünlü şarkıcı Hakan Taşıyan’dan kötü haber geldi. Bir döneme damga vuran şarkıcı yeniden hastaneye kaldırıldı. Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan ve daha önce organ nakline ihtiyacı olmadığı açıklanan Taşıyan’ın, organ nakline ihtiyacı olduğu tespit edildi.

SAĞLIK DURUMU NASIL?

47 yaşındaki Taşıyan’ın sağlık durumu hakkında bilgi veren ses sanatçısı Onur Akay ünlü şarkıcının hastaneye kaldırıldığını şu sözlerle açıkladı:

“Değerli sanatçı arkadaşımız Hakan Taşıyan, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Daha önce organ nakline ihtiyacı olmadığı açıklanan Taşıyan’ın, organ nakline ihtiyacı olduğu tespit edildi ve kendisi için aranan B rh+ ve 0 rh+ kan bulundu, organ da bulunmak üzere. Kesinleşirse, Taşıyan bugün yarın ameliyata alınacak. Değerli sanatçımıza acil şifalar dilerim.”

Engin Nurşani yoğun bakımda! Engin Nurşani kimdir?

Ünlü müzisyen Engin Nurşani yoğun bakımda tedavi görüyor. Dilek Nurşani, eşinin sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Dilek Nurşani açıklamasında, ”Eşim 11 gündür yoğun bakımda ama eşimin bilinci kapalı değil. Doktorları ile sürekli iletişim halindeyiz.” dedi.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ