Eğitim

Hafta sonu AÖF sınavına katılacak olanlar dikkat: Duyuru yapıldı!

Bu hafta sonu AÖF sınavlarına katılacak vatandaşları ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. 21 Mayıs 2022 Cumartesi ve 22 Mayıs 2022 Pazar günleri yapılacak sınavlar için yapılan açıklamada, trafik yoğunluğunu önlemek için İzmir’de gerekli takviyeler yapıldı.

İzmir’de Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Sınavı (AÖF) için duyuru yapıldı. ESHOT Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, katılımcıların sınav merkezlerine ulaşımı sağlamak için takviyeler yapıldığı bildirildi.

Bu kapsamda yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

21 Mayıs 2022 Cumartesi ve 22 Mayıs 2022 Pazar günleri yapılacak olan Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Sınavı (AÖF) Kapsamında hemşerilerimizin ikametgahlarından sınav merkezlerine ulaşımlarını daha rahat sağlamaları amacıyla sınav yoğunluğu yaşanacak hatlara gerekli takviyeler yapılmış olup
353 Gaziemir-Tınaztepe
290 Bostanlı İskele-Tınaztepe
390 Tınaztepe-Bornova Metro
412 Tınaztepe-Yerleşke
690 Tınaztepe-F.Altay Aktarma hatlarımız da sınav saatlerine uygun olarak siz hemşerilerimize ulaşım hizmeti verecektir.

Sınav giriş belgeleri nereden alınacak?

AÖF dönem sonu sınav giriş belgeleri de yayınlandı. Sınava katılım sağlayacak olan vatandaşlar belgelerini https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/ adresi üzerinden alabilecekler.