Magazin

Hadise’nin özel hayatı gündemden düşmüyor! Arto’dan şok sözler: Reza Zarrab ile olan ilişkisinde ismini temizlemek için…

4 aylık eşi Mehmet Dinçerler ile boşanma aşamasında olan Hadise, tekrar bir zamanlar yasak aşk yaşadığı iddia edilen Reza Zarrab ile gündeme geldi.

YASAK AŞK İDDİASI!

Geçtiğimiz sezonlarda ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile birlikte O Ses Türkiye isimli sevilen yarışma programının jüri üyeliğini üstlenen Hadise, o dönem içerisinde skandal bir iddia ile gündeme gelmişti. Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab ile ilişkisi olduğu öne sürülen Hadise, bu iddia ile adından söz ettirerek eleştiri oklarının hedefinde yer almıştı.

Ortaya atılan yasak aşk iddialarına karşı sessizliğini koruyan Hadise’nin aksine o dönem içerisinde Ebru Gündeş tarafından bir açıklama gelmişti. Alınan bilgilere göre Ebru Gündeş’in “yakın bir arkadaşım ile ilişkisi vardı, o yüzden boşandım” dediği ve cümlede yer alan “yakın arkadaş” ifadesi ile Hadise’yi kastetmiş olduğu öne sürülmüştü.

YENİDEN TAKİP!

Geçtiğimiz yıl içerisinde oyuncu Kaan Yıldırım’dan ayrılan ve hemen akabinde de iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir ilişkiye başlayan güzel şarkıcı Hadise, nisan ayında sessiz sedasız bir şekilde Dinçerler ile Çırağan Sarayı’nda dünya evine girmişti. Şimdilerde birçok iddia ile gündeme gelen evliliğinde boşanma kararı alan Hadise, yeni bir iddia ile daha adından söz ettirdi.

Reza Zarrab ile ilişki yaşadığı iddia edilen Hadise’nin, Amerika’ya taşınarak adını değiştiren Zarrab tarafından yine takip edilmeye başladığı öne sürüldü. Ünlü şarkıcı her zaman olduğu gibi şimdi de iddialara karşı sessizliğini korumayı tercih etti.

ARTO SUSMADI!

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında yorumculuk yapan Arto, geçtiğimiz günlerde Hadise ve Reza Zarrab ile ilgili skandal açıklamalarda bulundu. Zarrab’ın Hadise’yi yakın takibe aldığını belirten Arto “Hadise, Reza Zarrab ile olan ilişkisinin üstü kapansın ve adı temize çıksın diye Mehmet Dinçerler ile evlendi” ifadelerini kullandı.