Magazin

Hadise’nin boşanma aşamasında olduğu eşi Mehmet Dinçerler’den şok atak: Twitter ve Instagram hesaplarını kapattı!

Hadise’nin boşanma davası açtığını açıklamasından sonra Mehmet Dinçerler’den de benzer bir paylaşım geldi. Dinçerler anlaşmalı boşanamamalarına sebep olduğu söylenen iddialara da yanıt verdi.

TAKI İDDİASI!

Nisan ayında sessiz sedasız nikah masasına oturan ve o günden bu yana gündemden düşmeyen Hadise- Mehmet Dinçerler çifti, son dönemlerin en çok konuşulan çiftlerinden biri olmaya devam ediyor. Mutlu başlayan evliliklerinde bir süredir bir krizin yaşandığı iddiaları ile gündeme gelen ünlü çift, geçtiğimiz günlerde de boşanma iddiaları ile gündeme geldi. Mehmet Dinçerler’in Instagram hesabından paylaştığı bir videoda yüzü görünmeyen bir kadının Hadise olduğunun düşünülmesi, boşanma iddialarının yalan olduğunu düşündürse de ünlü şarkıcı Hadise dün Instagram hesabından bir açıklama yaparak boşanma davasının açıldığını ifade etti.

Hadise’nin boşanma davası açtığını açıkladığı paylaşımda “anlaşarak boşanamadığımız için” ifadesi dikkat çekti. Bunun üzerine magazin gündemine bomba gibi bir iddia daha düştü. Söylenenlere göre Mehmet Dinçerler’in Hadise’ye hediye etmiş olduğu başta 3 milyon TL’lik yüzük olmak üzere diğer takıları da geri istediği ve çiftin bu sebepten ötürü anlaşamadıkları ileri sürüldü.

İDDİALARA YANIT VERDİ!

Gündeme bomba gibi düşen takı anlaşmazlığı iddiasından sonra Mehmet Dinçerler’den bir açıklama geldi. Boşanma kararına ilişkin şimdiye kadar sessiz kalmayı tercih eden Dinçerler, şu ifadeleri kullandı: “Evliliğimizi sonlandırmak ortak görüşümüz doğrultusunda olup, tek isteğim süreci herkes için en hayırlı olacak şekilde saygı çerçevesinde bitirmektir. Başka hiçbir talep ve isteğim olmamıştır. Kendi dünyama dönmek adına herkesten bana ve aileme saygı rica ediyorum.”

HESAPLARINI KAPATTI!

Açıklamasının ardından 2012 ve 2013 yılında Twitter’da yaptığı küfürlü ve alaycı paylaşımları ortaya çıkan ve sosyal medya kullanıcılarının dillerine düşen Mehmet Dinçerler, önce Instagram hesabını sonrasında ise Twitter hesabını kapattı.