Magazin

Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’den flaş açıklamalar!

Hadise’nin oyuncu Kaan Yıldırım ile ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü çiftin neden ayrıldığı merak konusu olurken, Hadise’nin küs olduğu ablası Hülya Açıkgöz‘den boynuz filtreli fotoğraf paylaşımı geldi. Bu yüzden yapılan aldatılma yorumlarından sonra Hülya Açıkgöz flaş bir açıklamada bulundu.

Son ayların en popüler çifti olan Hadise-Kaan Yıldırım yollarını ayırdı. Ayrılığı Hadise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu. İkilinin neden ayrıldığı magazinin en çok konuşulan konularından biri oldu. Bu sırada ise Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Boynuz fitreli paylaşım yapan Açıkgözün’ün Hadise’ye aldatılma göndermesi olarak yorumlandı.

Ailece bu durumdan rahatsız oluyoruz

Yapılan aldatılma yorumlarının ardından Açıkgöz sosyal medya hesabı üzerinden flaş bir açıklamada bulundu. İşte Açıkgöz’ün o paylaşımı:

“Rica ediyorum yaptığım paylaşımları Hadise veya ailemle bağdaştırmayın. Artık ailece bu durumdan çok rahatsız oluyoruz. Yaptığım ve ileride yapacak olduğum hiçbir paylaşımın Hadise veya ailemle ilgili olmadığını, olmayacağını bilmenizi isterim. Birkaç hafta önce de bir açıklama yapmak zorunda kalmıştım, şimdi yine tekrarlıyorum kendimi. Evet, basına da yansıyan zor günlerimiz oldu. Ancak biz kardeşiz, aileyiz. Aile olmak her zaman, ne olursa olsun çok değerli ve önemlidir. Anlayışınız ve hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim.”