Magazin

Hadise ile Mehmet Dinçerler arasında sular durulmuyor: Boşanacakları tarih belli oldu! Meğer Murda ile ettiği dansa…

Bir yılı aşkın süre boyunca oyuncu Kaan Yıldırım ile birliktelik yaşayan sonrasında ise ani bir karar ile ayrılarak aynı hafta içerisinde iş insanı Mehmet Dinçerler ile görüntülenen ünlü şarkıcı Hadise, şu sıralar gündemden düşmeyen ünlüler arasında zirveyi zorluyor.

Mehmet Dinçerler ile yaşadığı sevgililik ilişkisi boyunca hem konserlerinde hem de katıldığı ödül gecelerinde Dinçerler’e olan aşkını dile getirmekten çekinmeyen ünlü şarkıcı Hadise, nisan ayında Çırağan Sarayı’nda düzenlenen bir tören ile sessiz sedasız dünya evine girdi. O günden bu yana magazin gündeminden düşmeyen ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda boşanma iddiaları ile gündeme geldi. Hadise’nin konseri esnasında gözyaşlarına boğulduğu gün ise boşanma iddiaları ayyuka çıktı.

Bir süredir boşanma iddiaları ile gündeme gelen ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda Instagram hesaplarından yayınladıkları metinler ile iddiaların doğru olduğunu açıkladı. Boşanmalarına sebep olan konuya ilişkin pek çok iddia ortaya atılırken asıl sebebin Mehmet Dinçerler ve ailesinin Hadise’nin sanat hayatına yaptıkları müdahaleler olarak gösterildi.

Dün Hadise ve Mehmet Dinçerler ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Tek celsede boşanmaya karar veren ünlü çiftin boşanma davalarının tarihi resmen belli oldu. Ardından ise Hadise’nin sanat hayatının kısıtlandığını doğrulayan yeni bir iddia daha gündeme geldi.

BOŞANMA DAVASININ TARİHİ BELLİ OLDU!

Nisan ayında nikah masasına oturan Mehmet Dinçerler ile Hadise, 30 Eylül Cuma günü Beykoz Adliyesi’nde tek celsede boşanacak.

PROTOKOLDE TAKI İDDİASI!

Boşanma protokolünde düğünde takılan tüm takıları Hadise’ye bırakan Mehmet Dinçerlerin, yalnızca tektaş yüzüğü ve annesinin taktığı takıları geri istediği ancak bu isteğinin karşılıksız kaldığı ileri sürüldü.

MURDA İLE YAKINLIĞI OLAY OLMUŞ!

Geçtiğimiz aylarda ünlü Rapçi Murda ile bir düet yapan ve sahnesinde de Murda ile dans eden Hadise’ye Mehmet Dinçerler ve ailesinden “sen evlisin, nasıl sarılırsın?” tepkisi geldiği ileri sürüldü.