Magazin

Hadise gönlünü kime kaptırdı! Kaan Yıldırım’ı hemen unutturan o kişi kim?

Yılın en çok konuşulan çiftlerinden olan Hadise ve Kaan Yıldırım, geçtiğimiz hafta sürpriz bir kararla ayrıldıklarını duyurmuştu. Bu aşkın son bulmasından sonra Kaan Yıldırım’ın adı Çağla Şikel ile yan yana anılırken Hadise ise iş insanı Mehmet Dinçerler ile görüntülendi.

Evlenmeleri beklenirken ani bir kararla ayrıldıklarını duyuran Hadise ve Kaan Yıldırım çifti birbirlerini çabuk unuttu. Kaan Yıldırım’ın Çağla Şikel ile aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bu haberin ardından bir bomba daha patladı. Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler’le görüntülendi.

Kaan Yıldırım’ın ise ayrılık sonrası çıktığı Çeşme tatilinde Çağla Şikel ile yakınlaştığı ileri sürüldü. İkilinin bir mekânda samimi şekilde eğlendiği de gelen iddialar arasında yer aldı.

Bu gelişmenin ardından bir aşk bombası daha patladı. Gazete Magazin’in haberine göre; Kaan Yıldırım’la yollarını ayıran Hadise, ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler’le birlikte görüntülendi. İkilinin yan yana samimi fotoğrafları ortaya çıkarken gittikleri mekana da el ele girdikleri öğrenildi.