Genel

Haberleri Meteoroloji O Bölgeyi Uyardı! Ege’de Bugün Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava değerlendirmelerine göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz, Eskişehir, Ankara, Çankırı, Sivas, Samsun, Amasya ve Tokat çevreleri ile Ordu ve Giresun’un iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Bolu çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bolu ve çevrelerini uyardı.

Kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, iç kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Genellikle batı ve güneybatı, Güneydoğu Anadolu’da kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Ege’de Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İZMİR °C34°C

Az bulutlu ve açık

MANİSA °C35°C

Az bulutlu ve açık

A.KARAHİSAR °C26°C

Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C34°C

Az bulutlu ve açık

Ege Denizi’nde Hava

Ege Denizi’nde fırtına beklenmiyor. Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneydoğu , zaman zaman güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.