Magazin

Gwyneth Paltrow, 48. yaşını çırılçıplak kutladı!

ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, 48. yaş gününü verdiği çıplak pozla kutladı. Sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşan Paltrow'a kızdan imalı yorum geldi.

Hollywood güzel oyuncusu Gwyneth Paltrow’un 48 yaşını kutlama şekli olay oldu. Çırçıplak bir şekilde poz veren Paltrow, bu fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Altında, “Bugün doğum kıyafetimden başka hiçbir şey yok üzerimde… Hepinize tüm güzel doğum günü dilekleriniz için teşekkürler” notunu düşen güzel oyuncu sosyal medyada gündem oldu.

DÜNYA ALKIŞLADI, KIZI İSYAN ETTİ!

Naomi Cambell ve Paris Hilton gibi dünyaca ünlü birçok isim, Paltrow’un fotoğrafını beğenip övgülerde bulunurken, oyuncunun 16 yaşındaki kızı Apple Martin, ise adeta isyan etti. Fotoğrafın altına “ANNE” yazarak imalı bir mesaj gönderen Martin’in bu yorumu, annesinin yaptığı paylaşımı onaylamadığına dair yorumlara da yol açtı. Paltrow ise kızının bu mesaja gülen emojilerle karşılık verdi.

REKLAM KOKAN HAREKETLER

Bir sağlık ve yaşam tarzı şirketi olan Goop’un kurucusu olan Paltrow, şirketine de teşekkür etmeye ihmal etmedi ve “Hala bana kıyafetimi çıkarabileceğimi düşündüren Goop’un yeni harika vücut kremi için de teşekkürler” dedi. Birçok hayranı Paltrow’un reklam yaptığını söyleyerek eleştirdi.

Marvel serisinde Demir Adam filmde gösterdiği performansla akıllara kazınan Paltrow, Hollywood’un en önemli yıldızları arasında.

İŞTE OLAY OLAN O FOTOĞRAF