Magazin

Güzelliği ile büyüleyen oyuncu Tuvana Türkay, gerçek aşkı buldu! Yeni aşkı ile verdiği poz, olay oldu!

Son yıllarda yıldızı parlayan ve bir anda dizi ile film projelerinin aranan yüzlerinden biri haline dönüşen ünlü oyuncu Tuvana Türkay, çalkantılı giden aşk hayatına noktayı koydu. Bir süredir yalnız olan ancak daha önceleri yaşadığı gel- gitli aşklar ile magazin gündeminden düşmeyen güzel oyuncu, sonunda gerçek aşkı buldu. Geçtiğimiz günlerde yeni aşkı ile kameralara yakalanan Türkay, magazin kameralarına mutluluk pozları vermekten çekinmedi.

Sonunda Yüzü Güldü!

Muhteşem fiziği, oyunculuk performansı, sesi ve renkli kişiliği ile dikkat çeken isimlerden birisi olmayı başaran Tuvana Türkay, magazin gündemine bomba gibi bir haber ile giriş yaptı. Bir süredir sessizliğini koruyan ve ekranlardan uzak kalmayı tercih eden güzel oyuncu, daha önce adının anıldığı iş insanı İzzet Antebi ile kameralara yakalandı. Şu sıralar Bodrum’da tatil yaptığı bilinen güzel oyuncunun, İzzet Antebi ile yeni bir aşka yelken açmış olduğu böylelikle kanıtlanmış oldu.

Kameralara Gülücükler Saçtılar!

Geçtiğimiz aylarda aşk yaşadıkları iddia edilen ancak bir türlü görüntülenemeyen Tuvana Türkay ile İzzet Antebi, sonunda Bodrum Gündoğan’da görüntülendi. İkilinin bir iş görüşmesi için Gündoğan’a geldikleri ve şu sıralar Bodrum’da beraber tatil yaptıkları öğrenilirken, mutlu halleri de dikkatlerden kaçmadı. Ellerini bir an olsun bırakmayan taze çift, kameralara da el ele poz vermekte çekinmedi.

Açıklamada Bulunmadılar!

Bir süredir magazin muhabirleri tarafından görüntülenmeye çalışılan Tuvana Türkay ve İzzet Antebi çifti, geçtiğimiz günlerde Bodrum Gündoğan’da yakalandı. Birlikte poz vermekten çekinmeyen çift, kendilerine yöneltilen soruları ise “teşekkürler” diyerek geri çevirdiler. İkilinin birbirlerine çok yakıştıkları ve bu beraberliğin nikah masasına taşınıp taşınmayacağı şimdiden merak konusu olmuşken, ünlü oyuncunun takipçileri Türkay’ın sonunda aşkı bulduğunu dile getirdi.