Magazin

Güzel oyuncu Pınar Deniz bu listede zirvede! Hande Erçel’i bile geçti

Son dönemde izlenme rekorları kıran Kanal D ekranlarının Yargı isimli dizisi, sosyal medyada en çok konuşulan yapımların başında yer aldı. Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteri ile oyunculuk kariyerinde yıldız gibi parlayan Pınar Deniz, geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Daha önceden Netflix platformu için çekilen Aşk 101 isimli dizide iki sezon boyunca partneri Kaan Urgancıoğlu ile başrolde yer alan Pınar Deniz, adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor.

Ekranların aranan simalarından biri haline gelen Pınar Deniz, 2014 yılında Sil Baştan dizisi ile oyunculuk kariyerine başlamıştı. Daha sonra Beyaz Yalan ve Güne Bakan dizileri ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu son olarak Kardeşim Benim 2 isimi filmle beyaz perde deneyimi yaşamıştı. Son dönemde Menajerimi Ara ve Kırmızı Oda dizilerinde konuk oyuncu olarak rol alan Pınar Deniz, kariyerinde bambaşka bir seviyeye ulaşmayı başardı.

Kariyer Basamaklarını Hızlı Tırmandı

Ekranlardaki başarılı oyunculuk performansının yanı sıra sosyal medyayı da aktif biçimde kullanan Pınar Deniz, adından söz ettirmeye devam ediyor. Güzel oyunuc ekrana hızlı bir gönüş yaparak Yargı dizisinde Avukat Ceylin karakteri ile beğeni topladı. Pınar Deniz bundan sonra hem çok sayıda moda dergisinin hem de Disney Plus’ın marka elçisi olarak gündemde kalmayı başardı.

Pınar Deniz Haftalık Listede Zirvede

Sezon boyunca hızlı bir yükseliş yaşayan Pınar Deniz, 2022 yılının en popüler oyuncularından biri haline geldi. Dizi ve film değerlendirme platformu IMDB’nin her hafta düzenli olarak yayınladığı IMDB Starmetre’nin son raporunda Pınar Deniz rüzgarı esti. Son birkaç yıldır sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Hande Erçel’i bile geride bırakmayı başaran Pınar Deniz’in bu başarısı hayranlarından büyük ilgi gördü.