Magazin

Güzel oyuncu Mine Tugay’ın sosyal medya paylaşımı, hayranlarını ikiye böldü! Yatakta verdiği pozlar, milyonlarca kişi tarafından…

Son dönemlerde internetin kullanımının da artması ile birlikte kullanıcı davranışları değişmeye başladı. Her anını sosyal medyadan paylaşan ve bu doğrultuda da etkileşim alarak gündelik hayatına renk katmayı tercih eden internet kullanıcıları, sevdikleri ünlü isimleri de yakından takip etme fırsatı bulabildikleri için platformların kullanım oranını arttırdı. Takipçi sayısının yüksek olması ise kişinin popülerliğini gösteren bir kriter olarak değerlendirilmeye başlandı.

Sosyal medyada yüksek takipçi sayısına sahip olan ünlülerden biri de ünlü oyuncu Mine Tugay olarak karşımıza çıkıyor. 3.9 milyonluk takipçisi ile her gün etkileşim içerisinde olan güzel oyuncu, paylaştığı fotoğraflar ile de sosyal medyanın gündeminde olmaya devam ediyor. Son olarak iki fotoğraf daha paylaşan Mine Tugay, paylaşımları ile sosyal medyayı resmen ikiye böldü.

Mine Tugay’dan İki Yeni Fotoğraf Paylaşımı!

Paramparça ve Medcezir dizileri ile ününe ün katan güzel oyuncu Mine Tugay, bu sıralar ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Son zamanlarda yer aldığı dizi projeleri reyting kurbanı olarak ekranlara hızlı bir şekilde veda eden Mine Tugay, sosyal medya hesabı sayesinde hayranları ile etkileşimde kalmaya devam ediyor.

Instagram hesabından iki yeni fotoğraf paylaşan güzel oyuncu, yatakta verdiği pozlar ile tüm beğenileri topladı. Paylaşımın ardından dakikalar içerisinde yüzbinlerce yorum alan Tugay, abartısız tarzı ile de takdirleri topladı.

Sosyal Medya Kullanıcıları İkiye Bölündü!

Paylaştığı iki fotoğraf ile takipçilerini resmen ikiye bölen Mine Tugay, birbirinden güzel övgülere şahitlik etti. Bazı sosyal medya kullanıcıları ilk fotoğrafın daha güzel olduğunu savunurken, diğerleri de ikinci fotoğrafın daha güzel olduğunu belirtti.

Dizi Projesi Var Mı?

Mine Tugay’ın paylaşımının altına “yeni dizi var mı?” sorusu da yöneltildi. Ünlü oyuncunun yeni sezonda bir projede yer alıp almayacağı merak ediliyor.