Personel Alımı

Güvenlik görevlisi olarak çalışmak isteyenler dikkat: Lise mezunları için duyuru yapıldı

Güvenlik görevlisi olarak çalışmak isteyenleri ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlanan ilana göre, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, güvenlik görevlisi kadrosunda alım yapacak. Söz konusu kadro için lise mezunları başvuruda bulunabilecek. İlana başvuruların 2 gün sonra sona ereceği bildirildi.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi güvenlik görevlisi alımı yapacak. Alım için başvuru şartlarını sağlayanlar İŞKUR üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Güvenlik görevlisi olarak alınacak adaylarda aranacak şartlar aşağıdadır:

1- En az ortaöğretim (lise ve dengi okul) mezunu olmak en fazla lisans mezunu olmak.
2- 30 yaşını doldurmamış olmak.
3- 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 14. maddesinde belirtilen Özel Güvenlik Temel Eğitimini Başarı ile tamamlamış olmak ve Valiliklerce verilen geçerli bir Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik (silahlı ya da silahsız) Kartına sahip olmak.
4- Üniversitenin tüm yerleşkelerinde iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak. Adaylar Üniversitenin tüm iş yerlerinde (15 Temmuz Yerleşkesi, Milli İrade Yerleşkesi, Bilkent Yerleşkesi, Cinnah Yerleşkesi, Çubuk Yerleşkesi, Esenboğa Merkez Külliyesi, Keçiören Yerleşkesi, Tuz Gölü Yerleşkesi, Ulus Yerleşkesi, Varlık Yerleşkesi) vardiyalı ve dönüşümlü çalışma düzenini kabul etmiş sayılır).
5- Güvenlik görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak.
6- Erkeklerde 175 cm, kadınlarda 165 cm’den kısa boylu olmamak,
Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13’ten fazla, 17’den az olmamak, (Örneğin; 180 cm boyunda olan bir adayın kilosunun 80+13=93’ten fazla, 80-17=63’ten az olmaması gerekmektedir.)
7- Güvenlik Görevlisi olarak en az 2 (iki) yıllık iş deneyimi istenecek olup, iş deneyimini SGK hizmet dökümü ile belgelemek.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE TARİHİ

1- Başvurular Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) internet sitesi üzerinden 18.10.2021 tarihinden itibaren (5) gün süre ile ALO 170 ve www.iskur.gov.tr sitesi üzerinden online yapılacaktır.
2- Her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.
3- Online başvurular dışında Üniversitemize bizzat gelerek veya kargo, posta ve e-posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
4- Kadro ve pozisyonlardaki talepler Ankara İli düzeyinde karşılanacak olup, ilan tarihi itibarıyla Ankara’da ikamet edenlerin başvuruları dikkate alınacaktır.
5- Başvuruların tamamı İŞKUR’a yapılacak olup kura çekimi için başvuru listeleri İŞKUR tarafından Üniversitemize gönderilecektir.

İLANA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.