GündemMagazin

Güldür Güldür Show ne zaman yayınlanacak? Tarih açıklandı

Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show’un yeni sezon tarihi belli oldu. Show TV’nin fenomen eğlene programı Güldür Güldür Show’da Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu’nun kadrodan ayrılmasıyla programa ünlü isimler dahil oldu. Peki Güldür Güldür Show ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

2 EKİM’DEN İTİBAREN BAŞLIYOR

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, kadrosunda Ali Sunal, Alper Kul, Onur Buldu, Onur Atilla, Aylin Kontente, Doğa Rutkay, Mahir İpek ile Uğur Bilgin gibi isimlerin yer aldığı program cumartesi akşamları izleyici ile buluşacak. Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu gibi güçlü isimlerle yollarını ayıran proje, 2 Ekim’den itibaren yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Show TV ekranlarında önemli bir izleyici kitlesi yakalayan ve reyting rekorları kıran Güldür Güldür Show’un merakla beklenen yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Güldür Güldür Show, 2 Ekim Cumartesi akşamı yeni sezonuyla seyirci karşısına çıkacak.

YENİ İSİMLER KADROYA DAHİL OLDU

Güldür Güldür Show yeni sezon kadrosunda yer oyuncular ise şöyle:

Açelya Topaloğlu, Ali Sunal, Alper Kul, Asiye Dinçsoy, Ayça Damgacı, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Deniz Hiracan, Doğa Rutkay, Giray Altınok, İrem Helvacıoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Ozan Varol, Özgün Aydın, Toygan Ayvanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter.

Ecem Erkek, Murat Akkoyunlu, Çağlar Çorumlu ve Hamza Yazıcı gibi güçlü isimleri kaybeden Güldür Güldür Show’un yeni sezonda nasıl bir performans sergileyeceği izleyiciler tarafından merak ediliyor.