Spor

Göztepe’de sürpriz isim!

Göztepe’de art arda yaşanan ayrılıkların ardından yönetim giden topçuların yerini doldurmaya çalışıyor.

Transfer sezonunun başlamasıyla Göztepeli taraftarlar takımdan ayrılan futbolcuların yerine gelecek isimleri merakla beklerken, Göztepe yönetimi de boşalan mevkileri doldurmak için çalışmalara başladı.

2019-2020 Cemil Usta Sezonu’nun bitmesiyle takımdan ayrılan Reis, Wilczek, Deniz Kadah, Castro, Beto, Serdar Gürler, Jerome ve Leo’nun ardından Göztepe yönetimi takıma takviye edeceği isimleri aramaya başladı. Göztepe’nin sevilen kalecisi Beto’nun takımdan ayrılmasıyla özellikle kale ve forvet başta olmak üzere çeşitli mevkilere takviye arayışında olan Göztepe’nin yeni sezon için flaş bir ismi kadrosuna kattığı öğrenildi.

Göztepe’nin üç yıllık kalecisi Beto’nun gidişiyle gözler Göztepe ağlarını koruyacak yeni isme yöneldi. Göztepe yönetiminin transfer listesinde olan Sinan Bolat’ın, Beto’dan ayrılan yeri doldurmak üzere sarı kırmızılı ekibe katıldığı öğrenildi. Daha önce Galatasaray ve Kayserispor başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışındaki pek çok takımda görev alan ve A Milli Takım kalesini de koruyan 32 yaşındaki topçunun bu hafta Göztepe yönetimiyle masaya oturacağı belirtildi.

GÖZTEPE SEMİH KAYA’NIN MARKAJINDA

Daha önce Galatasaray, Gaziantepspor, Kartalspor ve Çek Cumhuriyeti’nin AC Sparta Prag takımında forma giyen Semih Kaya’nın ise memleketi İzmir’e dönerek Göztepe’de görev almak istediği öğrenildi.

Süper Lig’den bazı takımların transfer listesinde olduğu bilinen ve adı Galatasaray’la anılan Semih Kaya’nın Göztepe’de oynamak istediği ve gelen tekliflere şimdilik olumlu cevap vermediği belirtildi.