Spor

Göztepe’de kara bulutlar dağılmıyor!

Göztepe Sivasspor mücadelesi sonrası teknik direktör Ünal Karaman’ın görevine son verirken, yerine Nestor El Maestro’yu getirdi. Sırp teknik adam, çıktığı ilk maç olan Başakşehir maçında 2-1’lik galibiyet alan Göztepe’de iyi sinyaller veren teknik adam kötü gidişe dur diyemedi.

Başakşehir galibiyetinin ardından Altay ve Hatayspor’a yenilen İzmir temsilcisi Göztepe, dün akşam Galatasaray karşısında verdiği mücadelede 1-0 öndeyken geriye düştü ve maçı üstünlükle kapatamadı. Mücadelenin ilk yarısında oyunda hakimiyetinde olan Göztepe’den ilk yarının bitişine doğru ilk gol geldi. 2. yarıda Galatasaray oyuna ağırlığını koydu ve İzmir’in sarı-kırmızılı ekibi 2-1 mağlup etti.

Lig’de 7. haftanın sonunda 5 puan alabilen Göz Göz 5 puanla düşme hattında, ligde 18. sırada yer alan Göztepe, önümüzdeki hafta 19. sırada bulunan ve henüz hiç galibiyeti olmayan Giresunspor ile karşılaşacak.

Dün oynanan Galatasaray maçında genç kaleci İrfan Can Eğribayat, takımının 1-0 önde olduğu dakikalarda kritik bir hata yaptı. 23 yaşındaki genç kaleci, 49. dakikada Galatasaraylı Halil Dervişoğlu’nun attığı şutunda topu elinden kaçırdı ve top ağlarla buluştu. İrfan Can elinden kaçırdığı topla yediği gol dışında basit hatalarda yaptı.