Gündem

Gözler o saate çevrildi! Yeni koronavirüs yasakları mı geliyor?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yeniden toplanacak. Gözler saat 15.00'de başlayacak olan toplantıya çevrildi. Gerçekleştirilecek toplantıda yeniden 1500 sınırına dayanan günlük koronavirüs vakalarının değerlendirilmesi bekleniyor. 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün saat 15.00’de yeniden toplanacak. Gözler saat 15.00’de başlayacak olan toplantıya çevrildi. Gerçekleştirilecek toplantının en önemli gündem maddesi yeniden 1500 sınırına dayanan günlük koronavirüs vakalarının değerlendirilmesi olacak. Yeniden kısıtlamaların gelip gelmeyeceği merak konusu.

Alınabilecek yeni önlemlerin görüşüleceği toplantıda özel okulların belli sınıfları okula getirme talepleri ele alınacak.

YASAKLAR GERİ GELİR Mİ?

Düğün, cenaze ve asker uğurlama gibi toplu etkinliklerde maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyulması konusunda denetimlerin sıkılaştırılmasına yönelik değerlendirmelerin de toplantıda gündeme geleceği kaydediliyor.

Toplantıda ayrıca Türkiye’nin Karadeniz’deki doğalgaz keşfi ve yansımaları, Doğu Akdeniz’deki son durum ve Almanya’nın arabuluculuk girişimi, Libya ve Suriye’deki gelişmeler de görüşülecek.