Gündem

Gözler o saate çevrildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yeniden toplanacak. Toplantıda, koronavirüsle mücadele süreci ve 1 Temmuz'dan itibaren alınacak yeni kararların belirlenmesi bekleniyor. Gözler kritik toplantının ardından açıklama yapacak olan Erdoğan'a çevrildi. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?

Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yeniden gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında toplanacak olan Kabine Toplantısı’nda koronavirüsü ile mücadele süreci değerlendirilecek. 1 Haziran’da kaldırılan yasakların ardından koronavirüs vakalarının artış göstermesiyle yeni kararların alınıp alınmayacağı merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik toplantının ardından alınacak yeni kararları açıklayacak.

KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA?

Bugün gerçekleştirilecek olan Kabine toplantısının 15:30 gibi başlaması bekleniyor

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SAAT KAÇTA AÇIKLAMA YAPACAK?

Kabine toplantısının sona ermesinin ardından saat 19:00-20:00 saatleri arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından alınan yeni kararların açıklanması bekleniyor.

BAYRAM İÇİN NE GİBİ ÖNLEMLER ALINACAK?

Öte yandan kritik toplantıda yaklaşan bayram sürecinde ne gibi önlemler alınabileceği ve turizm sektöründeki son gelişmlerin de masaya yatırılacağı öğrenildi.