Teknoloji

Google faturalara da el attı: Artık fatura ödemeyi unutmayacaksınız!

Google Fotoğraflar uygulamasına eklenen yeni bir özellik sayesinde faturalarınızı ödemeyi unutmanız artık daha zor olacak. Google, bu uygulamaya yapay zeka tabanlı bir özellik ekleyerek kullanıcılarına faturalarını hatırlatma imkanı sunuyor.

Google Fotoğraflar uygulamasına eklenen bu özellik, kullanıcılara fatura hatırlatıcıları ayarlamalarına olanak tanıyor. Uygulamanın 6.61 sürümünde test edilen bu özellik, fatura fotoğraflarını seçtikten sonra ekranda beliren seçenekler arasına “Hatırlatıcıyı Ayarla” seçeneğini ekliyor.

Ayarları istediğiniz gibi düzenleyebileceksiniz

Bu özelliği kullanarak, fatura fotoğrafına bir ad verme, senkronize edilmesini istediğiniz Takvim hesabını seçme ve hatırlatıcının Google Takvim’de görünmesini istediğiniz tarih ve saati belirleme şansına sahip olacaksınız.

Bu sayede, özellikle fatura ödemeleri gibi zamanında yapılması gereken işlemleri unutmaktan kaynaklanan gecikme masraflarından kurtulmanız mümkün olacak. Bu yeni özellikle birlikte, Google Fotoğraflar uygulamasında faturalarınızı daha etkili bir şekilde yönetebileceksiniz.