Magazin

Gökhan Çıra ile evliliğini sonlandıran Selin Ciğerci’den radikal karar: Yeniden eski haline döndü!

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci magazin gündeminin en ilgi çeken isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Gökhan Çıra ile evliliğini sonlandıran Selin Ciğerci görünüşü ile ilgili radikal bir karar aldı. Geçtiğimiz günlerde siyah saç kullanmaya başlayan Selin Ciğerci, eski haline dönüyor.

Show TV ekranlarında yayınlana ‘1 Başka Güzel’ programı ile televizyon dünyasına katılan Selin Ciğerci konuşulmaya devam ediyor.

Ünlü fenomen bu kez de dış görünüşü ile gündeme geldi. Gökhan Çıra ile 6 senelik birlikteliğini bitiren Ciğerci, siyah peruk kullanmaya başlamıştı.

Eski haline dönme kararı aldı

Peruklu fotoğrafını sosyal medyadan da paylaşan Ciğerci, “Ne olur kimseye benzetmeden yorum yapınız.” İfadelerini kullanmıştı. Siyah peruğundan çabuk sıkılan Selin Ciğerci, eski haline geri dönmeye karar verdi. Milyonlarca takipçi bulunan Ciğerci, saçlarını yeniden uzun ve sarı haliyle kullanıyor.

Yeni ilişki açıklaması yaptı

Öte yandan jüri üyeliğini yaptığı programda yarışmacılarla sohbet eden Selin Ciğerci şeffaf açıklamaları ile de çok konuşuldu. Yeni bir ilişki ile ilgili açıklamalarda bulunan Ciğerci, “Aşka kapılarımı asla kapatmam, aşk kadınıyım!” dedi. “Kendimi flörte hazır hissetmiyorum.” açıklamasıyla da hayatında biri olmadığını ekledi.

Evli erkekler ile ilişki yaşayan kadınlar hakkında da açıklama yapan Ciğerci, “Eğer bir adam evliyse, bir kadın o adamla evli olduğunu bilerek birlikte oluyorsa Allah’ım inşallah o karma denilen bir şey var ya, bir de kendileri de karmaya inanırlar, inşallah o karmalarda boğulurlar.” İfadelerini kullandı.