Kültür SanatMagazin

Gökçe Bahadır’ın yeni dizisi ‘Ayrılık’ sete çıkıyor!

Yeni sezon dizileri şimdiden merak uyandırmaya başladı. Sezona bomba gibi hazırlanan kanallardan biri de Fox TV. Başarılı oyuncu Gökçe Bahadır sevenlerini mutlu edecek bir projeye imza attı. Yeni sezonda Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Gökçe Bahadır'ın yeni projesi belli oldu! Gökçe Bahadır Ayrılık'ta mı rol alacak?

MF yapım hem güçlü oyuncu kadrosu hem de hikayesiyle yeni sezonda Fox TV ekranlarında bomba etkisi yaratacak. Gökçe Bahadır‘ın başrolünü üstlendiği Ayrılık dizisinde yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor. Dizi The Split adlı dizinin uyarlaması olacak. ABD yapımı The Split yayınlandığı dönem ilgiyle takip edilen hukuk dizisiydi.

Ayrılık: The Split Uyarlaması Türkiye'nin İlk Hukuk Dizisi Geliyor

Üç kız kardeşin hayat hikayesini anlatan dizinin oyuncu kadrosu belli oldu ve ilk okuma provası yapıldı. Kardeşlere Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece Yazkan hayat verecek. Merak uyandıran dizinin kadrosunda Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya, Sumru Yavrucuk Fırat Altunmeşe ve Erdal Küçükkömürcü gibi isimler de yer alacak. Konusuyla benzerlerinden ayrılacak bir yapıma benziyor. Üç boşanma avukatı kız kardeş yıllar önce onları terk eden babalarıyla karşılaşır ve hikaye başlar. Babayı kimin canlandıracağı merak konusu ancak  Ali İpin’in oynayacağı yönünde iddialar var.

Merakla beklenen dizi cuma günü sete çıkacak. İzleyici ile ise yeni sezonda Fox ekranlarında buluşacağı biliniyor.