Magazin

Gökçe Bahadır’ın Alaçatı aşkı, ev sahibi yaptı! Ünlü oyuncu ve eşi, Alaçatı’daki villaya milyonlarca TL harcadı!

Yıllar önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Yaprak Dökümü isimli dizi ile oyunculuk alanındaki başarısını kanıtlayan Gökçe Bahadır, uzun süredir sektörde ki varlığını korumaya devam ediyor. Birçok farklı projede yer alan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, son dönemlerde özel hayatı ile de gündeme gelerek dikkatleri üzerine çekiyor.

Bir süre birliktelik yaşadığı müzisyen Emir Ersoy ile geçtiğimiz şubat ayında Alaçatı’da düzenlenen görkemli bir tören ile dünya evine giren ünlü oyuncu, şarkıcılık merakını da eşi ile birlikte gideriyor. Muhteşem sesi ile yalnızca oyunculuğa değil şarkıcılığa da yeteneği olduğunu kanıtlayan Gökçe Bahadır, müzisyen eşi ile birlikte konserler vererek “on parmağında on marifet” dedirtiyor.

Son dönemlerde reklam projelerinde de rol almaya başlayan Gökçe Bahadır, dijital projesinde de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Mutlu beraberliğinin yanı sıra kariyer hayatında da adım adım zirveye doğru yol alan Bahadır, elde ettiği maddi kazançlar ile büyük bir yatırım yaptı.

Alaçatı’ya olan tutkunluğu bilinen hatta hayatının aşkı ile orada evlenen Gökçe Bahadır, son dönemlerde ünlülerin akınına uğrayan Alaçatı’dan yeni bir villa satın aldı. Eşi ile birlikte yeni villasına yerleşen Bahadır’ın harcaması, dudakları uçuklattı.

5 MİLYON TL’LİK VİLLA!

Alaçatı’ya olan tutkunluğu ile bilinen oyuncu Gökçe Bahadır, son dönemlerde ünlülerin akınına uğrayan Alaçatı’dan yeni bir villa aldı. Villa için 5 milyon TL ödediği bilinen Gökçe Bahadır, eşi ile birlikte yeni konutlarına yerleşti.

DEKORE ETTİRDİLER!

Villayı satın aldıktan sonra ilk iş olarak villayı kendilerine göre dekore ettirmeye karar veren Ersoy- Bahadır çifti, geçtiğimiz günlerde tadilat çalışmalarını bitirdi ve yeni yuvalarına yerleşti.

ÜNLÜLER İLE KOMŞU OLDULAR!

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy çifti, yeni villaları ile birlikte Ezgi Mola, Beyazıt Öztürk, Şükran Ovalı- Caner Erkin gibi ünlü isimlere komşu oldu.