Magazin

Gökçe Bahadır Bodrum’da yorgunluk atıyor

Gökçe Bahadır, önceki gün Bodrum’da objektiflere takıldı. Bir derginin daveti üzerine Türkbükü’ne gelen oyuncu, denize girerken görüntülendi.

Başarılı ve güzel oyuncu Gökçe Bahadır yaz sezonunun gelmesiyle birlikte soluğu Bodrum’da alan ünlü isimlerden. Bahadır, önceki gün Yalıkavak’taki bir otelin plajında objektiflere yansıdı. Puantiyeli bir bikini giymeyi tercih ettiği görülen oyuncu, sıcak havanın tadını çıkardı. Güneşlendikten sonra kendisini serin sulara bırakan 39 yaşındaki Gökçe Bahadır, ardından şezlongunda vakit geçirmeyi tercih etti.

Oyunculuğun yanı sıra müzikle de uğraşan Bahadır, geçtiğimiz günlerde muhabirlerin “Pandemi sizin için de biraz şanssızlık oldu. Tam müzikle ilgilendiğiniz dönemde sahneler kapandı” sözlerine yanıt vermişti.

Ünlü isim, “Benim asıl mesleğim oyunculuk olduğu için müzikle uğraşan müzisyenlerimizin daha çok şanssızlığı oldu. Bu süreci zaten yoğun çalışarak geçirdim. Çalışabildiğim için kendimi şanslı hissediyorum” demişti.

Bergen filminde Gökçe Bahadır mı olacak?

Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından zamanlaması uymadığı için “Bergen” filminde yer alamayacağını açıklamıştı. “Bergen” projesinden ayrılan Serenay Sarıkaya’nın yerine Gökçe Bahadır’a teklif götürüldüğü konuşuluyordu.

Çıkan haberleri yalanlayan Bahadır, kendisine teklif gelmediğini belirterek, “Öyle bir teklif olmadı. Demet Evgar oldu diye biliyorum. Çok da güzel olmuş. Yolları açık olsun” ifadelerini kullanmıştı.