Gündemİzmir Haberleri

Geskon’dan büyük organizasyon!

Ringlerin katili lakabı ile kickboks camiasının sevilen ismi Dünya Şampiyonu Cesur Turgay yapılan güzel bir organizasyon ile imza gününde sevenleri ile bir araya geldi. İzmir Gaziemir'de yapılan bir mekanda ilgi oldukça iyiydi.

Konuklar arasında GESKON Ege Bölge Başkanı Şahin Ekici ve yönetimi Geskon İzmir İl Başkanı Taner Özgür ve yönetimi, Niğdeliler Dernek Başkanı Emre Ekin, Güvenhabertv yönetim kurulu başkanı Hasan Akman, İzmir Sosyal Hizmeti Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haşim Mantar, İş insanı Yıldıray Bingöl, Akparti Karabağlar ilçe yöneticisi Şeyda Ekici, Gelecek Partisi il kadın kolları başkanı Selda Kahraman, Mhp Karabağlar ilçe yöneticisi Baki Işıldar, Milli Beka Hareketi İl Başkanı Alican Acar ve yönetimi Uzman Çavuşlar Derneği Türkiye Temsilcisi Gafur Oturak Ülkem Partisi Genel Başkan Yardımcısı danışmanı Münip bey Cesur Turgay’ı yalnız bırakmadılar.

Açılış konuşmasını yapan Geskon İzmir İl başkanı Taner Özgür ardından sözü Ege Bölge Başkanı Şahin Ekici’ye sonra Cesur Turgay’a bıraktı

Turgay ise sözlerine herkese teşekkür ederek başladı ve spordaki başarılarımız devam ettirmek için çalışmalara devam edeceğiz.yaklaşık 1 yıldır planlanan bu organizasyon bugüne kısmet oldu. Ve bundan sonra da Türk sporuna katkımız devam edecek Bu güzel organizasyonu yapan Taner kardeşime ve Geskon ailesine teşekkür ederim diyerek sözlerini tamamladı.

Etkinlik toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.