Magazin

Gençlik aşkı ile evlenen ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, eşi ile ilk kez görüntülendi! Hamilelik iddialarına yanıt vererek, karnını gösterdi!

5 ay önce ani bir karar ile boşanan sonrasında ise oğlunun dil eğitimi için Miami’ye taşınma kararı aldığını açıklayan Petek Dinçöz, bir süre sonra ülkeye geri dönüş yaptı ve Nida Büyükbayrakdar ile yeni bir ilişkiye başladı. Henüz 17 yaşında ile Büyükbayrakdar ile aşk yaşayan sonrasında ise çeşitli sebeplerden ötürü yollarını ayırmak zorunda kalan Dinçöz, geçtiğimiz haftalarda gençlik aşkına kavuşarak nikah masasına oturdu. Dinçöz’ün ani evlilik kararını aldıran durumun hamile olması olarak iddia edildi.

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!

Geçtiğimiz haftalarda herkesi şaşkına çeviren bir karar ile aniden nişanlanan sonrasında ise aynı hafta içerisinde hem kına hem de düğün yapan Petek Dinçöz- Nida Büyükbayrakdar çifti, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 3’üncü kez nikah masasına oturan Petek Dinçöz’ün mutluluğu gözlerinden okunurken, ikilinin düğünü de oldukça konuşulmuştu.

Bir süredir magazin gündemini oldukça meşgul eden taze evli çift, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da bir AVM’de görüntülendi. Ellerini bir an olsun birbirlerinden ayırmayan Büyükbayrakdar- Dinçöz çift, mutlu olduklarını belirterek, magazin mensuplarının sorularını ayak üstü yanıtladı.

“YARIM KALMIŞ BİR AŞK BİZİMKİSİ!”

Magazin mensupları ile sohbet etmeye devam eden ünlü çift, birbirlerine olan aşk dolu bakıları ile herkesi aşka adeta imrendirdi. “Yarım kalmış bir aşk bizimkisi” diyerek geçmişe işaret eden Petek Dinçöz, kavuştukları için çok mutlu olduğunu ifade etti.

HAMİLELİK İDDİALARINI YALANLADI!

Nişan- kına- düğün üçlüsünün bir hafta içerisinde tamamlanmış olmasının Petek Dinçöz’ün hamileliği ile ilişkili olduğunun iddia edilmesi üzerine “hamile değilim” ifadelerini kullanarak karnını gösteren Petek Dinçöz, böylelikle çıkan haberlerin de asılsız olduğunu kanıtlamış oldu. Aslında çocuk istediklerini hatta eşine kalsın “hemen olsun” dediğini belirten Petek Dinçöz, “bakalım, bu işler kısmet” diyerek ikinci çocuğa yeşil ışık yaktı.