GenelTeknoloji

Gelişmiş Grafikli Kral Okey 101 Deneyimi

Eğlenceli, modern ve eşsiz bir 101 Okey oyunu olan Kral 101 Okey, tecrübeli oyun firması Magic Square tarafından geliştirilerek Türkiye için mobil oyun pazarına sunuldu.

Türkiye’nin dört bir ucundan insanları bir araya getiren Kral 101 Okey yeni arkadaşlar bulmanıza, onlarla keyifli sohbetler etmenize ve rekabet eşliğinde okey oynamanıza olanak tanıyor.

İster kendi masanızı oluşturup arkadaşlarınızı davet edin, isterseniz oluşturulmuş masalara katılıp yeni insanlarla tanışın.

Tanıştığınız insanlarla bir yandan rekabet içerisinde okey oynarken bir yandan da sohbetin dibine vurun.

Kral 101 Okey’i diğer oyunlardan ayıran en büyük farklardan bir tanesi oyun içerisinde oldukça fazla mod bulunmasıdır. Geliştirici ekip tarafında yapılan bu modlar oyuncular tarafında çokça sevildi. Ayrıca Kral 101 Okey içerisine mini oyunlar da eklendi. Eklenen mini oyunlar sayesinde keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Kral 101 Okey’in Öne Çıkan Özellikleri:

– Benzersiz 101 Okey Oyunu Deneyimi:

Oyuncuların okey deneyimini bir üst seviyeye taşımayı hedefleyen oyunda: Kız Kulesi’ne bakan boğaz manzaralı oyun odaları yer alıyor. Buna ek olarak eğlenceli oyun içi öğeler ve farklı animasyonlar da oyun keyfinizi katlayacak diğer öğeler olarak dikkat çekiyor.

– Üç Boyutlu Gerçekçi Okey Odaları:

Daha gerçekçi ve akıcı bir oyun deneyimi için özel olarak tasarlanan üç boyutlu yüzbir okey odalarında, diğer oyunculara veya arkadaşlarınıza karşı oynarken, eş zamanlı olarak onlarla sohbet etme şansına da sahipsiniz. Diğer oyunculara çip, elmas veya farklı hediyeler göndererek, 101 Okey deneyiminizi çok daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

– Sonu Gelmeyen Ödüller ve Hediyeler:

Benzer rakip oyunlara göre en çok çip ve elmas dağıtan 101 Okey oyunlarından bir tanesi olan Kral 101 Okey’de sizleri bekleyen birçok farklı ödül ve hediye var. Günlük giriş ödüllerine ek olarak oyuncuları bekleyen çip takas etme, paylaş ve kazan, davet et ve kazan, bayram hediyeleri, etkinlik ödülleri gibi çip kazanmanın türlü türlü yolları mevcut.

– Gelişmiş Sohbet ve Arkadaşlık Sistemi:

Kral 101 Okey içerisinde yer alan sohbet özelliği sayesinde sürekli olarak yeni insanlarla tanışabilir ve tanıştığınız kolayca arkadaş listenize ekleyebilirsiniz. Arkadaş listenize eklediğiniz oyunculara günlük olarak ücretsiz hediyeler gönderebilir ve kuracağınız 101 okey masalarına bu oyuncuları davet ederek, eğlencenin tadını katlayabilirsiniz.

– Kıyasıya Rekabet ve Bitmeyen Eğlence:

Sürekli olarak düzenlenen ve yenilenen oyun içi etkinlikleriyle oyuncularına bitmek bilmeyen bir rekabet ortamı sunan Kral 101 Okey’de her gün yeni bir sürpriz oyuncuları bekliyor. Sıralamalarda diğer rakiplerini geride bırakarak zirveyi hedefleyen oyuncular, yine oyun içerisinde yer alan mini oyunlar sayesinde hem eğlenceyi hem de çiplerini katlıyorlar.

– Çeşitli Avatar ve Çerçeveler:

101 Okey oynarken yerinizde saymayacak, her kazandığınız oyunda seviyenizi artırarak açacağınız oyun içi avatarlar ve çerçevelerle rakiplerinizin yüreğine korku salacaksınız. Aynı zamanda oyun içerisinde yapacağınız satın alımlar sayesinde VIP seviyenizi de yükseltebilecek ve farklı ayrıcalıkların da sahibi olabileceksiniz.

Kral 101 Okey’i herkes cebinde bulunan telefonlarına indirerek; evde, arabada, hatta iş yerinde ufak kaçamaklar yaparak oynayabilir.

Keyifli vakit geçirebileceğiniz Kral 101 Okey, hem IOS hem de Android platformlarında ücretsiz olarak indirilebilir:

Kral 101 Okey Google Play İndirme Bağlantısı:       https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ms.kral101okey

Kral 101 Okey App Store İndirme Bağlantısı            https://apps.apple.com/tr/app/id1621034655