Magazin

“Gelinim Olur Musun?” isimli program ile ünlenen Caner Toygar, yıllar sonra itiraf etti Ben Tülin’i istememiştim!

Son yıllarda RTÜK tarafından yasaklanan evlilik programları, bir döneme damgasını vurmuştu. Birçok farklı isimde ancak temel olarak aynı formatta izleyicinin karşısına çıkan gündüz kuşağı evlilik programları, o dönem içerisinde sansasyonel haberlere ve ikili ilişkilere sahipti.

Yıllar önce ekranlarda yayınlanmış olan gündüz kuşağı evlilik programlarından birisi olan “Gelinim Olur Musun?” isimli yarışma programı, birbirlerinden hoşlanan isimlerin, tüm Türkiye’nin gözleri önünde ilişki yaşamasına aracı oluyordu. O dönemden bu zamana kadar yarışmada yaşadığı büyük aşk ve sonrasında yaşadığı duygusal çöküntüler ile gündemde kalmayı başaran isimlerden birisi, Caner Toygar oldu. Programda damat adayı koltuklarından birinde oturan Caner, Tülin ile yaşadığı büyük aşk sayesinde popülerliğe erişmişti.

Evlilik programının üzerinden yıllar geçmesine rağmen “Tülin- Caner” olarak gündemde kalmayı başaran Caner Toygar, yine bir evlilik programında izleyicinin karşısına çıktı ve bu kez mutluluğu yakaladı. Ancak sonrasında işler tersine döndü ve Caner yine psikolojik buhranları ile gündeme geldi. Tüm bu gelişmelerin ışığında kendisini popülerliğe kavuşturan yarışma programına ilişkin açıklamalarda bulunan Caner Toygar, yıllar sonra herkesi şaşkına çeviren bir itirafı yayınladı.

“Benden İki İsim İstediler!”

Şu sıralar YouTube kanalından yayınladığı videolar ve Esra Erol’un programında devam ettiği muhabirlik kariyeri ile gündeme gelmeyi başaran Caner Toygar, YouTube kanalından yeni bir video yayınladı. Yayınladığı videoda yıllar önce katılmış olduğu evlilik programına ilişkin soruları yanıtlayan Caner Toygar, yarışmanın yapımcılarının kendisinden iki isim istediklerini ve bu iki isimden birinin elenmesi diğerinin ise ilişki yaşanması başlıkları altında talep edildiğini ifade etti.

“Elimde İki İsim Vardı!”

Duvarda gelin adaylarının resimlerinin asılı olduğunu ifade eden Caner Toygar, elinde söylemek üzere iki ismin olduğunu ve bu isimlerin de Ebru ile Tülin olduğunu belirtti.

“Yanlış İsmi Söyledim!”

Tülin ve Ebru’nun ismini karıştırdığını, aslında Ebru’dan hoşlandığını ama isim karışıklığından ötürü Tülin’i söylediğini ifade eden Caner Toygar, sonuç olarak bir yanlışlık ile beraber bir ilişkinin başladığını itiraf etti.