Genel

GELECEK PARTİSİ’NDEN BORNOVA’DA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Gelecek Partisi Bornova İlçe Başkanlığı’nın yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine katılan İzmir İl Başkanı Hakan Yazar, yeni hizmet binasında hayırlı hizmetler yapılmasını temenni etti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından İzmir depreminde ve son zamanlarda çıkan yangınlarda hayatını kaybeden vatandaşlarımız için lokma döküldü. Ayrıca Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’ da telefonla canlı bağlanarak ilçe teşkilatıyla görüntülü sohbet etti.

Türkiye’nin birçok ilinde teşkilatlanma çalışmalarına devam eden Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi, İzmir’de Bornova ilçe başkalığını görkemli bir törenle açtı. Bornova Kapalı Pazaryeri’nin tam karşısında açılan ilçe binasına vatandaşların ilgisi yoğundu. İzmir’in tanınmış işadamlarından ve cemiyet hayatının önemli isimlerinden Yusuf Turan’ın Gelecek Partisi Bornova İlçe başkanı olarak atanması Bornova halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Gelecek Partisi’nin İzmir’de bütün ilçelerde de hızla örgütlendiğinin altını çizen İl Başkanı Yazar, “Öncelikle Sayın İlçe başkanımız  ‘Yusuf Turan’ beye partimize böyle bir ilçe binası kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum.  Bu açılışı yapıyoruz ama iş burada bitmiyor. Asıl çalışma bundan sonra başlıyor. Bütün teşkilat mensuplarımızın bundan sonra kapı kapı dolaşarak partimizi ve politikalarımızı anlatmaları gerekiyor. Önümüzde yoğun bir çalışma dönemi var. Ben tekrar hayırlı olsun diyorum. Burada bu hizmet binamızın ilçemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sizlere de çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Tüm ilçe teşkilatımıza da buradan ayrıca teşekkür ediyorum ve ailelerinize selamlarımı iletmenizi rica ediyorum” diye konuştu.

Açılış kurdelesini keserken bir konuşma yapan İlçe Başkanı Yusuf  Turan’da; “İzmir, Türkiye’nin batıya açılan penceresidir. Bu pencerenin de en güzel manzarası yardımsever ve güler yüzlü insanlarla dolu ve bir öğrenci cenneti olan Bornova’mızdır.  Buraya hizmet etmekte bizler için bir şereftir. Şundan eminim ki bugün burada açılışını yaptığımız binamızda görev yapacak tüm arkadaşlarımız bu şuur içerisinde Bornova’mıza, şehrimize, ülkemize ve milletimize değer katacaklar, hayırlı hizmetlerde bulunacaklardır. Rabbim hiçbirini mahcup etmesin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Açılışını yapacağımız binamızda hayırlı hizmetlerin yapılmasını niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Yazar , açılış merasimi sonrası ilçeden ayrılırken İlçe Başkanı Turan’la beraber sokaktaki vatandaşlarla sohbet etti ve evlerinin balkonundan el sallayan çocuklara ve vatandaşlara selam gönderdi.