İzmir Haberleri

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı’dan 23 Nisan Mesajı

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza sağlıklı, mutlu bir gelecek diliyorum” diyen Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Onur Sivaslı, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 102’inci yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramımızı kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz. 102 yıl önce gazilik unvanı ile onurlanan Meclisimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır”  düsturu ile yola çıkan bu millet, 23 Nisan 1920 tarihinde Ankara’da, Anadolu’nun dört bir yanındaki özgürlük ruhunun en büyük tezahürü olmuş; aynı zamanda bu milletin yanan bağrına su serpmiş ülkemizin kışını bahara, baharını yaza döndürecek bir ayağa kalkışın habercisi olmuştur.

Ulusal egemenliğimizin, bağımsızlığımızın ve demokrasimizin temeli olan Türkiye Cumhuriyetimizi ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizi yaşatmak, Atatürk ilke ve devrimlerini geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza anlatmak en önemli görevimizdir.  Bu önemli günde vatanını korumak için kendi çocuklarını yetim bırakıp, bu vatanın evlatları “başı dik ve özgür yaşasın” diye şehit düşen nice kahramanı saygı ve rahmet ile anıyorum. Tüm şehit çocuklarımızın bayramını da özellikle kutluyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle böyle anlamlı ve değerli bir günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Savaşımızın tüm kahraman şehit ve gazilerini saygı, minnet ve şükranla anıyor ve bir kez daha TBMM’nin açılışının 102’inci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, saygılarımı sunuyorum.”