Gündem

Geçen Yaza Damgasını Vuran Dizi Ekranlara Geri Dönüyor! Menajerimi Ara, Bu Yaz Aylarında da Ekranlarda Olacak!

Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan ve izleyenlerin büyük beğenisini toplayan Menajerimi Ara dizisi, geçtiğimiz yaz aylarına damgasını vuran yapımlardan birisi olmuştu. İzlenme oranlarında büyük bir başarı yakalayamamış olsa da geniş kitleler tarafından beğenilmiş ve bir yaz boyunca takip edilmişti.

Alışılagelmişin dışında bir kurguya sahip olan dizi, izleyicinin dikkatini çekmişti. Geçen yaz aylarına damgasını vuran yapım, bu yaz aylarında da izleyici ile buluşacak. Menajerimi Ara dizisi tekrar bölümleri ile ekranlara gelecek.

Dix Pour Cent İsimli Diziden Uyarlandı

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği Menajerimi Ara, Dix Pour Cent isimli Fransız yapımı bir diziden uyarlanmıştı. Geçen yaz aylarında ekranlara gelen dizi bir sezon devam etmiş ve 45 bölüm sürmüştü.

Dizinin farklı kurgusu, sürükleyici senaryosu haricinde oyuncu kadrosu da beğeni toplamıştı. Menajerimi Ara dizisinde; Barış Falay, Deniz Can Aktaş, Ahsen Eroğlu ve Canan Ergüder başrolleri paylaşmıştı. Yayınlandığı dönemde özellikle sosyal medya gündeminde çok konuşulan dizi, aynı başarıyı izlenme oranlarında gösterememişti.

Bu Yaz da Ekranlarda Olacak

Menajerimi Ara dizisinde yer alan genç oyunculardan Deniz Can Aktaş ile Ahsen Eroğlu’nun gösterdiği ahenk oldu oyunculuk performansı, izleyenlerden tam not almıştı. Dizinin 11 Temmuz 2021 tarihinde final bölümünü yayınlaması, izleyenler tarafından şaşkınlıkla karşılanmış ve büyük bir üzüntü yaratmıştı. Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş, bu dizi sayesinde kariyerlerinde büyük bir çıkış yapmış ve yapımcıların favori oyuncuları arasında yer almıştı.

Dizinin hayranlarına müjdeli haber geldi. Menajerimi Ara dizisi bu yaz aylarında ekranlarda olacak. Star TV’de yayınlanacak olan dizi, her gün saat 15:45’te izleyici ile buluşacak. Diziyi yayınlandığı dönemde izleyemeyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olacak.