Ekonomi

Garanti BBVA’dan emeklilere sevindiren haber! İhtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı

Garanti BBVA kurumsal internet sitesi üzerinden bir açıklama yaptı ve açıklamasında emekli vatandaşlar için ihtiyaç kredisi kampanyasının başlatıldığı belirtildi. Bu kredi kampanyasında yüzde 1,49 faiz oranı işletileceği bildirildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Konu ile ilgili olarak banka tarafından yapılan açıklamada “Size özel emekli ihtiyaç kredisine Garanti BBVA Mobil ya da İnternet Bankacılığı aracılığıyla başvurabilir, daha önce yaptığınız başvurularınızı tamamlayabilir ve şubeye gitmeden hesabınıza aktarılan paranızı kullanmaya başlayabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

ÖRNEK ÖDEME 

Örnek ödeme kapsamında 10 bin lira kredi yüzde 1,49 faiz oranı ve 12 ay vade imkanı ile 50 lira tahsis ücreti doğrultusunda aylık 933 lira ödeme oluyor. Sigorta ve vergiler dahil ücretler toplamının 212 lira olduğu belirtildi.

KREDİ BAŞVURU SÜRECİ

Bu kredi kampanyasında makisimum faiz oranının yüzde 1,99 olduğu belirtilerek kredi başvuru süreci hakkında şu açıklama yapıldı:

Kredi sürecinde müşteriler şubeye yönlendirilebilir. Başvuru sahibinden ücret bordrosu, gelir belgesi, SGK web belgesi ya da gelir yazısı talep edilebilir. Krediden yararlanma koşulu müşterinin risklilik durumuna göre değişebilir.

İhtiyaç kredisi faiz oranları müşteri özelinde, müşteri risklilik durumuna göre, başvuru ve kredi kullandırım anında değişebilir.

Sigorta primi; kredi tutarı, vadesi ve müşteri özelinde değişiklik gösterebilir. Kredi kullandırım ekranları ön izlemedir, süreçler farklılık gösterebilir. Müşterilerin Şubeye yönlendirildiği durumlar olabilir.

Bankamızın faiz, ücretler, vadeyi ve kredi süreçlerini değiştirme hakkı saklıdır. Bu hesaplamalar bilgilendirme amaçlı örnektir, bağlayıcılık içermemektedir.

Müşteri, kredi borcu tamamen kapanana kadar maaşını başka banka veya finans kurumuna aktarılmasını talep edemez.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.