Ekonomi

Garanti BBVA ve Halk Bankası duyurdu: ATM noktalarına gelin, 6 bin TL ve 15 bin TL tutarındaki nakit ödemelerinizi bir dakika içerisinde cüzdanınıza koyun!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketler sergilemeye devam etmesi, gündelik hayatta satılan tüm ürünlerin zamlanmasına ve buna bağlı olarak da vatandaşların nakde olan ihtiyaçlarının artmasına sebep oldu. Bu duruma sessiz kalamayan Garanti BBVA ve Halk Bankası, kendi müşterilerine taksitli nakit avans hizmeti sunacağını açıkladı.

Garanti BBVA Taksitli Nakit Avans Kampanyası 2022

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından birisi olan Garanti BBVA, yeni dönemde olumsuz ekonomik gelişmeler çerçevesinde alım gücü düşen ve buna bağlı olarak da nakde olan ihtiyacı artan vatandaşlara, ATM noktaları aracılığı ile nakit hizmeti sunacağını açıkladı.

Garanti BBVA’nın “taksitli nakit avans” ismi vermiş olduğu yeni kampanyası için hem ATM’lerden hem de banka şubelerinden ödeme alınabileceği bildirildi. Banka ATM’lerden 6 bin, banka şubelerinden 20 bin TL olarak alınabilecek üst limitlere sahip olan hizmetinin azami vade sayısının 12 ay, ortalama faiz oranının ise yüzde 1,80 olduğunu bildirdi.

Halk Bankası Taksitli Nakit Avans Kampanyası 2022

Türkiye’nin en önemli kamu bankalarından birisi olarak hizmet vermeye devam eden Halk Bankası, yeni dönemde nakit hizmetlerini ATM’lerden de verebileceğini bildirdi. Bankanın Paraf ürünlerinden birine sahip olan mevcut müşterileri için geçerli olan kampanyanın, günlük üst çekim limiti 15 bin TL olarak belirlendi. Banka, ilgili hizmetinin geri ödemesi için 12 ay vade tanıdığını ve nakit hizmetine karşın aylık yüzde 1,80 oranında faiz oranı uyguladığını bildirdi.

Taksitli Nakit Avans Kampanyalarına Nasıl Başvuru Yapılır?

Garanti BBVA ve Halk Bankası tarafından geliştirilmiş olan taksitli nakit avans kampanyalarına, bankaların kendi mobil uygulamalarından, internet bankacılığı kanallarından, telefon bankacılığı numaralarından, ATM noktalarından ve banka şubelerinden başvuru yapılabilmektedir.